Oana Roman, motivul real al divorţului: „El a avut ideea ca mama să se mute la noi”

Oana Roman a vorbit despre motivul real al divorţului de Marius Elisei. Cei doi au împreună o fiică şi pare că nu mai există cale de împăcare. În discuţiile lor era inclus numele Mioarei Roman, mama ei, pe care chiar Marius a insistat să o aducă alături de ei, în casă.

29 ian. 2021, 20:47
Oana Roman, motivul real al divorţului: „El a avut ideea ca mama să se mute la noi”
Oana Roman a vorbit despre motivul real al divorţului de Marius Elisei

Oana Roman, motivul real al divorţului. „Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru.

Citeşte şi: Oana Roman, în lacrimi la sfârşit de an: „Am pierdut lucruri şi un echilibru”

Oana Roman, motivul real al divorţului

Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte

”, a spus Oana, în cadrul emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea, de la Kanal D.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit

Oana Roman

a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de marius Elisei, tatăl fetiței ei. Ba, mai mult, vedeta a rămas și fără afacerea cu haine, demarată de puțin timp.

Simt că vă datorez niște explicații în legătură cu postarea mea de aseară și cu încetarea implicării mele în proiectul Mio Boutique. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere.

 Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect, care a mers foarte bine încă din prima zi. E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Se pare că nu a fost de ajuns. Am considerat că era un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa.

Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare. Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă”, a scris Oana Roman pe Instastory.

Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal. Eu am făcut tot ce am putut, am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi, ca familie, n-a fost de ajuns, am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu.

Cred că este cea mai bună decizie, pentru că eu trebuie să mă concentrez să cresc acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mai scris Oana Roman.