Oana Roman, în costum de baie. Cum arată vedetă după ce a slăbit 20 de kg

Oana Roman s-a pozat în costum de baie după ce a reuşit să slăbească aproximativ 20 de kilograme. Vedeta se află în vacanţă, în Egipt, dar nu singură, ci însoţită de fiica ei. Cele două au ieșit la plajă, iar Oana Roman și-a etalat noile forme într-un costum de baie întreg.

08 feb. 2021, 17:21
Oana Roman, în costum de baie. Cum arată vedetă după ce a slăbit 20 de kg
Oana Roman. în vacanţă, în Egipt.

Oana Roman, în costum de baie. Vedeta a slăbit 20 de kilograme, iar după perioada grea a sărbătorilor, în care s-a despărțit de soțul ei, Oana Roman a decis să plece în vacanță. „E tare frumos în vacanță. Prima mea vacanță doar cu Isa. E deja mare și ne distram împreună„, a scris Oana Roman pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Oana Roman, motivul real al divorţului: „El a avut ideea ca mama să se mute la noi”

Oana Roman, în costum de baie

E tare frumos în vacanță. Prima mea vacanță doar cu Isa. E deja mare și ne distram împreună.

Publicată de Oana Roman pe Sâmbătă, 6 februarie 2021

Vacanta frumoasa îti doresc alaturi de scumpa Isabela! Sa aveti parte de zile insorite si de multa voie buna! Va îmbratisez cu drag!/ Vacanta frumoasa îti doresc alaturi de scumpa Isabela! Sa aveti parte de zile insorite si de multa voie buna! Va îmbratisez cu drag!/ Oana,ma bucur tare ptr tine! Dar cel mai mult ptr. fiica ta,care sunt sigura ca este foarte fericită că sunteti doar voi două„, sunt doar câteva dintre mesajele primite pe Facebook.

Iulia Albu o desființează pe Oana Roman

Iulia Albu a comentat în stilu-i caracteristic o fotografie postată de Oana Roman pe contul de Instagram, în care apare îmbrăcată într-o rochie lungă cu imprimeu. Stilista este de părere că o femeie supraponderală nu trebuie să opteze pentru un „munte de haine” și că trebuie să se iubească pe sine.

Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poti să te pozezi pe Instagram având băutură? E ridicol! Aceste licori se țin în locuri speciale. Este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu are un discurs coerent, iar fotografiile pe care le postează sunt editate. Ţinuta nu este ok din niciun punct de vedere.

Este atât de greşit tot. Rochia este urâtă! De ce ai pune cordon la o rochie ce are imprimeu? Dacă ai decolteu, îl arăţi. Nu trebuie să fii un munte acoperit de haine. În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm.

Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate”, a comentat Iulia Albu.


loading...
Partenerii noștri