Oana Roman ajunge pe masa de operație. A recunoscut tot: „Am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv!”

Oana Roman și-a anunțat fanii că a ales că în toamnă să se opereze. Vedeta a recunoscut că există un singur aspect care o deranjează la fizicul ei.

11 iul. 2021, 22:20
Oana Roman ajunge pe masa de operație. A recunoscut tot: „Am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv!”

Oana Roman și-a surprins fanii cu o destăinuire pe rețelele de socializare, vedeta și-a anunțat fanii că a decis ca în toamnă să își facă  o intervenție chirurgicală. Deși vedeta ținut să-și lămurească fanii că nu a fost niciodată complexată de felul în care arată, ea a recunoscut că există totuși un aspect care o deranjează la  fizicul ei și pe care ar vrea să-l îmbunătățească cu ajutorul bisturiului.

Oana Roman a ales să-și facă o abdominoplastie, o intervenție care presupune îndepărtarea surplusului de piele din zona abdomenului, o operație la care apelează adesa femeile care au născut.

”Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a trecut printr-o transformare fabuloasă în ultima vreme, ea a slăbit mai multe kilograme și arată mai bine ca niciodată, relatează SpyNews.ro.

Oana Roman, într-o escapadă de lux cu Marius Elisei

Oana Roman

a avut parte de o vacanță de vis alături de viitorul ei soț, Marius Elisei, cu care se va recăsători în câteva săptămâni. Cei doi parteneri au ales o locație autohtonă în județul Prahova, la un hotel de lux, unde o noapte de cazare costă 100 de euro. Din momentul în care a intat în cameră viitoarea doamnă Elisei a fost impresionată de felul ireproșabil în care încăperea era amenajată. Motivul pentru care Oana Roman a ales această destinație de vacanță, este pentru că e printre puținele locuri din România, unde există „hamman”, adică baie turcească.

Una dintre suprizele care au întâmpinat-o pe Oana Roman, a fost faptul că pe plasma din camera de hotel, era scris un mesaj de felicitări, personalizat. De asemenea într-o frapieră cu gheață pe cei doi îndrăgostiți îi aștepta o sticlă de Prosecco.

“Am ajuns! Este atât de frumos! Nu e frumos, iubire? E superb! E frumos rău! (…). Aici scria numele meu, ce i-ai făcut? Cu piscină, avem și spa… Abia aștept să fac hammam! Astăzi fac hammam. (…)”, a spus Oana Roman în clipurile pe care le-a încărcat pe Instagram Stories.

Spre deosebire de Oana, Marius Elisei nu s-a putut abține să nu facă comentarii acide la adresa unor apropiați care l-au trădat:

“Mi-am luat iubita ca să petrecem cu un pahar de vin și unul de șampanie. Nu chem vecinii să le umplu masa ca a doua zi să-mi comenteze casa”, a scris Marius Elisei pe o fotografie, potrivit CanCan, unde puteți vizualiza mai multe fotografii din escapada celor doi.

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu.

Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie.

El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show.