Oana Roman, atac devastator la adresa Oliviei Steer. „Cred că doar terapia o mai poate salva!”

Oana Roman a atacat-o dur pe Olivia Steer, după ce soţia lui Andi Moisescu a participat recent la o emisiune extrem de dezbătută în mediul online, unde a fost invitat şi doctorul Mihai Craiu. Reputatul medic a adus argumente categorice în sprijinul vaccinării, iar colegii de breaslă i-au lăudat prestaţia pe reţelele de socializare.

22 mart. 2019, 19:19
Oana Roman, atac devastator la adresa Oliviei Steer. „Cred că doar terapia o mai poate salva!”

Vasi Rădulescu, medic cardiolog, a subliniat că o astfel de dezbatere era necesară şi a taxat-o pe Olivia Steer pentru atitudinea sa sfidătoare, dar şi pentru că „a aberat pe teme medicale”. Totodată, Vasi Rădulescu şi-a felicitat colegul de breaslă, pe care l-a descris drept „un medic senzaţional şi un om minunat, plin de bun simţ, smerenie, tobă de carte”.

Olivia Steer, luată în vizor după dezbaterea privind vaccinurile. Ce apare pe pagina de Facebook a vedetei după scandal – VIDEO

„Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării. În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzaţional şi un om minunat, plin de bun simţ, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineaţa până seara în spital şi mai găseşte timp şi pentru educaţie medicală. Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel şi imaginea asta. Să nu le uitaţi”, a scris Vasi Rădulescu pe Facebook.

Olivia Steer, faţă în faţă cu un medic ÎN DIRECT. Incredibil ce a urmat după emisiune!

Nici vedetele nu au rămas indiferente în faţa acestei confruntări moderate de Gabriel Coveşanu. Oana Roman a scris un comentariu acid la adresa Oliviei Steer, mesaj care a fost apreciat de foarte mulţi internauţi: „Doamna are un mare apetit pentru cuvintele „aicea” şi „atuncea”. În rest, îmi pare rău pentru dânsa, dar cred că doar terapia o mai poate salva”.