Oana Roman declară război familiei sale. Ce dezvăluiri face despre Marius Elisei şi Catinca Roman: „Eu am probe, nu scrise, ci audio”

Oana Roman nu se lasă şi declară război familiei sale. Vedeta dezminte atât spuse fostului său soţ, cât şi declaraţiile surorii sale. Fiica lui Petre Roman mărturiseşte că are şi dovezi pentru ceea ce spune şi nu mai vrea să tacă.

04 feb. 2023, 16:22
Oana Roman declară război familiei sale. Ce dezvăluiri face despre Marius Elisei şi Catinca Roman: „Eu am probe, nu scrise, ci audio”
Oana Roman declară război familiei sale

Oana Roman declară război familiei sale. „Dacă îl bufnește râsul să o luăm pas cu pas. Eu am declarat că el mi-a spus mie că până se stabilizează nu are timp să se vadă cu ea, să o ia sau să o ducă la școală și nu are bani să contribuie la creșterea ei. Lucru pe care el nu l-a contrazis.

A declarat că vorbesc des la telefon, dar asta nu înseamnă că se implică în vreun fel în creșterea ei. Deci, nu mă contrazice, dar dacă tot îl bufnește râsul, eu l-aș întreba și aș dori să spună public când a dus-o ultima oară la școală, când a luat-o ultima oară de la afterschool, când a ieșit ultima oară cu ea în oraș, când a fost în 9 ani de când este Iza, o zi cu ea, doar el cu ea, ce cadouri i-a oferit în ultimii ani vreodată și cu ce s-a implicat în creșterea ei în ultimii ani, mai ales de când a început școala.

Dacă tot îl bufnește râsul în felul acesta, aș vrea și eu să știu, pentru că eu nu spun niciodată lucruri neadevărate, pentru care nu am ceva în spate, adică niște probe și așa mai departe.

De asemenea, aceste lucruri sunt știute, pentru că oamenii văd cine o duce pe Iza la școală, cine o ia de la afterschool, cine se duce cu ea la activități și mai ales, oamenii știu cine plătește facturile peste tot.

Deci să nu îl mai bufnească râsul atât, pentru că eu chiar cred că nu este cazul și ar fi bine măcar să își vadă de ale lui și să nu mai dea declarații de tipul ăsta, când se știe realmente cu musca pe căciulă.„, a declarat Oana Roman, pentru Wowbiz.ro.

Citeşte şi: Marius Elisei, o nouă replică acidă. Oana Roman „ţipă” că bărbatul nu îşi vede copilul: „Mă bufneşte şi râsul. Așteptați jihadul atunci”

Oana Roman declară război familiei sale

Vedeta nu s-a certat doar cu Marius Elisei, ci și cu sora ei. După ce a acuzat-o pe Catinca Roman că nu își vizitează mama, aceasta i-a oferit o replică în care mărturisește că ultimul an a fost foarte dificil întrucât tatăl său a decedat. Oana nu renunţă şi spune că are probe, care o incriminează pe sora ei.

Eu am probe, nu scrise ci audio, care demonstrează că vorbele ei azi au fost altele. Citez „Nu am fost la maică mea de un an, pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită”.

Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe, nu mint și nu mă fofilez. Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea. Și cu asta am încheiat.

Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui.”, a mărturisit Oana Roman, despre sora ei.