Oana Roman, despre schimbările din viaţa ei: „Am fost nevoită să mă reinventez”

Pandemia de coronavirus a afectat pe foarte multă lume, mai ales pe cei care au legătură cu organizarea dea evenimente. Este şi situaţia Oanei Roman, fiind PR-ul mai multor locaţii din Bucureşti, care, odată cu apariţia virusului, acestea au fost închise.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 04:58
Oana Roman, despre schimbările din viaţa ei: „Am fost nevoită să mă reinventez”

Astfel, vedeta a fost nevoită să se reinteze, şi împreună cu soţul ei şi-au deschis un magazin online. „Toată această situație ne-a făcut, vorbesc la plural deoarce și soțul meu este implicat, să ne deschidem o afacere online, afacere pe care o notasem acum multi ani în urmă, doar că agenda fiind foarte aglomerată, nu am mai reușit să ne ocupăm de ea. Odată cu acest covid, oarecum, am fost nevoiți să ne reinventăm și să punem în practică ceva ce notasem în agendă, și anume acest magazin online.

Este vorba despre un magazin de haine online. A fost un impact foarte mare și foarte surpinzător, prima zi de inaugurare, deoarce am avut foarte multe comenzi, ceea ce ne-a bucurat pe amândoi. Abia acum s-a văzut  și simțit cum am cules roadele muncii mele, muncă în care am depus efort , timp și dedicare în comunitatea publică. Acest proiect, pot spune că este rodul muncii noastre”, a declarat Oana Roman pentru Spectacola.ro.

Citeşte şi: Oana Roman dă cărţile pe faţă! Motivul REAL pentru care nu mai vorbeşte cu sora sa, Catinca. ESTE DUREROS

Oana Roman este în echilibru cu noua siluetă

Oana Roman spune că acum este mulțumită, nu arată ca un fotomodel, dar simte că este în echilibru cu noua siluetă. ”Eu am încercat toate dietele. Majoritatea dau rezultate, dar dacă nu le ții în continuare, te îngrași la loc. Așa că m-am gândit să-mi creez ceva care să-mi fie ok. Eu am o problemă și dacă vii la mine cu ”asta nu ai voie”, mă frustrez foarte rău. Și atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantitățile.

Și practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puțin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă și infometez puțin. Iau mesele la 14 ore distanță. Seara mănânc foarte puțin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineața, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13.”, a dezvăluit Oana Roman. 

Din cauza operației pe care a suferit-o, Oana Roman a dezvăluit că nu poate efectua exerciții fizice care să-i forțeze abdomenul. De aceea a apelat la câteva proceduri de slăbire localizată. ”Aceste proceduri sunt bune pentru cine vrea să slăbească bine și repede. Cel mai important este că nu se pune la loc. Corpul meu s-a obișnuit așa.”, a mărturisit fiica lui Petre Roman.