Oana Roman, devastată după moartea lui Stephan Pelger: „Nu știu cine o să-mi mai facă rochii perfecte”

Oana Roman, devastată după moartea lui Stephan Pelger. Vestea tragică a morții designerului a provocat un val de durere și tristețe în rândul celor apropiați. Fiica lui Petre Roman este una dintre persoanele care au avut o relație strânsă cu creatorul de modă și a simțit nevoia să împărtășească câteva gânduri despre el.

09 iun. 2023, 09:06
Oana Roman, devastată după moartea lui Stephan Pelger: „Nu știu cine o să-mi mai facă rochii perfecte”
Oana Roman, devastată după moartea lui Stephan Pelger

Oana Roman, devastată după moartea lui Stephan Pelger. Cei doi nu au avut doar o relație profesională strânsă, ci și o prietenie solidă. Designerul a fost responabil de numeroase apariții spectaculoase ale vedetei. Oana Roman rămâne profund îndurerată, iar amintirile și colaborările lor vor fi mereu în inima ei.

Citește și: Ce gest romantic a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman cu ocazia zilei ei de naștere: „Nu am ce să comentez. Este, este și normal să fie așa”

Oana Roman, devastată după moartea lui Stephan Pelger

Mi-au trebuit câteva ore să pot procesa că nu mai ești! De peste 20 de ani împărțim amintiri și e greu acum să mă gândesc că nu mai ești aici. Ultimele noastre poze de la ziua ta, de la evenimentele tale și ultima poză, rochia divină pe care mi-ai făcut-o acum peste 15 ani. Am avut două rochii perfecte în viața asta până acum.

Una făcută de Răzvan Ciobanu și asta bej, creată de tine @stephanpelger. Amândoi ați plecat și nu știu cine o să-mi mai facă mie rochii perfecte! Le veți face sus acolo cu siguranță. Drum lin dragul meu drag. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman, totul despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit recent, că este extrem de fericită că ea și Marius Elisei au decis să aibă o relație amicală de dragul fiice lor, Isa. Mai mult, vedeta a mărturisit că nu exclude varianta unei împăcări.

Eu sunt foarte ok, liniștită, foarte bine. Marius vine, iese cu Isa, ieșim, vorbim. Sunt foarte fericită că situația este așa. S-au calmat apele, e totul ok, Doamne, mulțumesc, Slavă Domnului. Împăcarea nu s-a produs, dar pentru Isa este foarte important ca noi să fim ok, prieteni, să putem să ieșim, să colaborăm, să facem lucruri împreună. Mie îmi place să lucrez cu el, pentru că el mă cunoaște, știe care este stilul meu.

Colaborăm și e zona asta a site-ului pe care îl avem și suntem ok. Dacă vom fi din nou împreună, doar viața o să o spună. Eu nu știu să zic. Eu las timpul să vorbească, întotdeauna. Așa e cel mai bine, spun eu. Nu trebuie să forțezi lucrurile, nici să le grăbești, trebuie să le lași să se întâmple așa cum trebuie și ele se întâmplă când trebuie și cum trebuie” , a declarat Oana Roman.