Oana Roman i-a dat replica lui Selly, după ce vloggerul a făcut-o „demagogă”: „M-a făcut să râd foarte tare, nici nu știe ce înseamnă”

Oana Roman i-a dat replica lui Selly, după ce vloggerul a făcut-o "demagogă". Tânărul a acceptat provocarea sosurilor picante la emisiunea lui Cătălin Măruță și a răspuns la câteva dintre întrebările pregătite pentru rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, de la Pro TV.

24 apr. 2024, 15:22
Oana Roman i-a dat replica lui Selly, după ce vloggerul a făcut-o „demagogă”: „M-a făcut să râd foarte tare, nici nu știe ce înseamnă”
Oana Roman i-a dat replica lui Selly

Oana Roman i-a dat replica lui Selly, după ce vloggerul a făcut-o „demagogă”. Cei doi se află de mai mult timp într-un conflict și pare că este departe de a se încheia. „Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă. La adresa mea, poate în rest nu e. O mamă bună, probabil, asta ar fi a patra, habar nu am. Este băgătoare de seamă, a vorbit gura fără ea, în ceea ce mă privește pe mine, repet, și demagoagă, adică care încearcă să facă niște discursuri așa, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e. Am văzut că a făcut niște comentarii la adresa mea, care n-am înțeles de unde au venit”, a spus Selly.

Citește și: Selly confirmă că e milionar în euro la 23 de ani: „O spun fără niciun fel de rușine sau reținere”. Ce spune tatăl vloggerului despre cheltuielile sale

Oana Roman i-a dat replica lui Selly

Fiica lui Petre Roman nu a rămas indiferentă la declarațiile vloggerului și a declarat că acesta folosește cuvinte al căror sens nu îl cunoaște, ceea ce o amuză și mai mult.

În momentul în care folosim un termen, trebuie să știm și la ce se referă. Dacă îl folosim doar așa ca să aruncăm niște cuvinte, ne facem de râs. Mi s-au adresat multe cuvinte de-a lungul vieții, dar mă amuză foarte tare când cineva îmi adresează un cuvânt al cărui înțeles nu îl cunoaște, ca să mă devalorizeze adresându-mi cuvinte care nu au legătură cu ceea ce vrea persoana respectivă să spună.

Eu am înțeles ce vrea să spună el, numai că nu i-a ieșit și doar m-a făcut să râd foarte tare. Să aflăm din DEX ce înseamnă a fi demagog și ce înseamnă demagogia înainte să folosim acest termen, zic și eu”, a reacționat Oana Roman, pe Instagram.