Selly confirmă că e milionar în euro la 23 de ani: „O spun fără niciun fel de rușine sau reținere”. Ce spune tatăl vloggerului despre cheltuielile sale

Selly și tatăl său au vorbit despre situația materială a tânărului vlogger. Andrei Șelaru, pe numele său real, a confirmat că este milionar în euro la 23 de ani.

23 apr. 2024, 09:49
Selly confirmă că e milionar în euro la 23 de ani: „O spun fără niciun fel de rușine sau reținere”. Ce spune tatăl vloggerului despre cheltuielile sale
Selly este milionar în euro la 23 de ani

Selly a reușit să atragă atenția românilor în trecut, după ce a declarat că obișnuiește să cheltuiască aproximativ 10.000 de euro pe lună. Declarația sa i-a scandalizat pe oamenii care nu reușesc să câștige acești bani nici după luni de zile de muncă.

Și tatăl vloggerului spune despre acesta că aruncă exagerat cu banii și, mai mult, că ar fi avut acest obicei încă din copilărie. Bărbatul speră ca fiul său să se modereze cu timpul și să învețe să-și gestioneze mai bine veniturile.

„Da, sunt și reacții de genul acesta. Andrei de mic a cheltuit mai mult, când era mai mic îi controlam și conturile și cheltuia fantastic de mic. Până la urmă e bine că își permite, sper ca la un moment dat să nu mai aibă ce cheltui, să nu se întâmple asta, sper totuși ca cu timpul își va drămui și își va stăpâni pornirile astea de a arunca cu banii așa. Este ca un sac cu găuri în care pui apă și se scurge, este cheltuitor.”, spune tatăl lui Selly, în podcastul Acasă la Măruță.

Citește și: Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly a rămas uimit: „Wow! Incredibil! Doar într-o seară?”

„Sunt cheltuitor, dar sunt și producător. Cheltui mult, dar nu mai mult decât îmi permit. Dacă e un loc în care am mână largă, e într-un proiect în care eu cred.”, a completat vloggerul.

Chiar dacă cheltuie sume colosale, Selly spune că unele sunt extrem de justificate. În ciuda cheltuielilor pe care le face pentru propriile plăceri, vloggerul spune că reinvestește extrem de mult în proiectele sale, care generează noi venituri.

„Majoritatea banilor mei sunt investiți în proiectele în care mă implic direct. Vorbești de investițiile pasive, eu am investit în acțiuni, am un apartament la mare și urmează să iau câteva apartamente în București.”, a mai spus Selly.

„E bine ca el să-și împartă banii în mai multe direcții. Pe termen lung am încredere în el, știu că va mai pierde în continuare bani, dar la un moment dat cred că va fi bine. Nu va face ca noi, noi dacă avem un leu, îl punem la depozit.”, a răspuns și tatăl său.

„Îmi mai sugerează și mie să fac asta, doar că în ultimul timp, proiectele în care sunt implicat necesită investiții mari, încât nu ai cum să pui banii în depozit.”, a răspuns Selly.

Citește și: Câți bani cer marile vedete din România pentru un concert. Suma solicitată de Selly te va surprinde

Nu și-a dorit niciodată să dezvăluie sumele de bani pe care le-a câștigat de-a lungul timpului, dar confirmă faptul că a devenit milionar în euro până la vârsta de 24 de ani.

„Ar fi greu de spus (n.r. câți bani are investiți până acum) și dacă aș ști, tot nu aș spune-o. Da (n.r. e milionar în euro) și o spun fără niciun fel de rușine sau reținere. Până la 18 ani, pare că am cheltuit mulți bani, dar atunci nu aveam costuri efective. Eu acum, reinvestind foarte mult, dacă stai să te uiți în conturile mele sunt niște cheltuieli incredibile, dar sunt investiții. Reinvestesc foarte mult din ce produc”, mai spune Selly.