Oana Roman, în lacrimi la sfârşit de an: „Am pierdut lucruri şi un echilibru”

Oana Roman a izbucnit în lacrimi la sfârşit de an, a realizat că a fost un an extrem de greu pentru ea, unul dintre motive fiind despărţirea de soţul ei, Marius Elisei, însă, toate lucrurile dureroase care i s-au întâmplat, au făcut-o mai puternică.

31 dec. 2020, 19:35
Oana Roman, în lacrimi la sfârşit de an: „Am pierdut lucruri şi un echilibru”
Oana Roman a izbucnit în lacrimi la sfârşit de an

Oana Roman, în lacrimi la sfârşit de an. „Astăzi se încheie un an atipic, un an la care nimeni nu s-a așteptat să fie așa cum a fost. Un an care pentru mine a însemnat să mă reinventez de mai multe ori. Un an pe care îl închei însă cu sentimentul că sunt mai puternică, sunt mai pozitivă și mai hotărâtă ca niciodată să merg pe drumul meu.

Citeşte şi: Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada plină cu spumă: „Fericire, relaxare! Calm. Linişte”

Oana Roman, în lacrimi la sfârşit de an

Un an în care am pierdut lucruri, am pierdut un echilibru, dar am câștigat foarte multă încredere în mine și am realizat că nu sunt singură, că am niște super prieteni, că am o a doua familie care a făcut zid în jurul meu ca să-mi fie bine și care m-au susținut și au fost și sunt lângă mine cu totul și pentru asta le sunt profund recunoscătoare. Un an în care m-am transformat fizic dar și emoțional, foarte mult. Un an în care am realizat ce copil minunat am, câtă forță pot găsi în mine

”, a spus Oana Roman, în cadrul unei postări pe Instagram.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit

Oana Roman a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de marius Elisei, tatăl fetiței ei. Ba, mai mult, vedeta a rămas și fără afacerea cu haine, demarată de puțin timp.

Simt că vă datorez niște explicații în legătură cu postarea mea de aseară și cu încetarea implicării mele în proiectul Mio Boutique. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere.

Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect, care a mers foarte bine încă din prima zi. E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Se pare că nu a fost de ajuns. Am considerat că era un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa.

Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare. Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă”, a scris Oana Roman pe Instastory.

Citeşte şi: Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă

Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal. Eu am făcut tot ce am putut, am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi, ca familie, n-a fost de ajuns, am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu.

Cred că este cea mai bună decizie, pentru că eu trebuie să mă concentrez să cresc acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mai scris Oana Roman.