Oana Roman, în lacrimi! Vestea care i-a cutremurat pe fanii săi. „Mi se sfâșie sufletul. Mă prăbușesc de durere”

Oana Roman trece prin momente de cumpănă din cauza stării de sănătate a mamei sale care este din ce în ce mai precară. Vedeta nu s-a mai putut abține și le-a dezvăluit cu ochii în lacrimi fanilor săi de pe rețelele de socializare că suferă enorm când vede că mama ei nu mai este femeia care a fost odată.

26 aug. 2023, 20:50
Oana Roman, în lacrimi! Vestea care i-a cutremurat pe fanii săi. „Mi se sfâșie sufletul. Mă prăbușesc de durere”
Oana Roman, în lacrimi!

Oana Roman, în lacrimi! Coșmarul Oanei Roman a început atunci când mama sa, Mioara Roman, a fost diagnosticată cu Parkinson. Pentru că nu se mai putea descurca, vedeta a fost nevoită să o interneze pe cea care i-a dat viață într-un azil, unde este îngrijită de mai mulți specialiști pentru afecțiunile pe care le are.

Citește și Cornel Păsat recunoaște tot adevărul despre relația cu Oana Roman! Care este motivul pentru care a părăsit-o: „Ani de zile a luptat cu toate armele”

Oana Roman, în lacrimi!

Cu toate acestea, Oana Roman o vizitează zilnic pe mama sa și deși i se rupe sufletul atunci când vede starea în care se află Mioara Roman, vedeta încearcă să fie puternică și să o înveselească.

Recent, Oana Roman nu a mai suportat și a răbufnit pe rețelele de socializare, unde le-a făcut fanilor săi o mărturisire cutremurătoare.

„Trebuie să ies din casă. Nu mă sperie căldura dar… recunosc că îmi este îngrozitor de greu uneori să mă duc să o văd pe mama. Efectiv mi se sfâșie sufletul în mine. Deși este stabilă și extrem de bine îngrijită, deși când stau cu ea de vorbă, râde și se simte bine… mă rupe la propriu să o văd așa. Îmi lipsesc discuțiile cu ea. Acum doar eu vorbesc și îmi răspunde dar nu mai este ce a fost.

E atât de greu încât uneori plec de la ea și mă prăbușesc de durere în mașină”, a scris Oana Roman într-o postare pe pagina ei de Instagram.

Mioara Roman are Alzheimer

Catinca Roman a dezvăluit că în urmă cu mulți ani mama sa a fost diagnosticată cu Alzheimer, iar de când a fost internată într-un cămin pentru a fi îngrijită corespunzător, între ea și Oana Roman s-a  produs o ruptură puternică.

După ce în ultima vreme, Catinca Roman a fost ținta atacurilor surorii sale Oana Roman, aceasta a decis să rupă tăcerea și să spună partea sa de adevăr.

Fiica vitregă a lui Petre Roman a mărturisit că Mioara Roman are Alzheimer și că îi este greu să le dea sfaturi celor care se confruntă cu astfel de situații.

”Din păcate, mama are Alzheimer. Îmi este greu să dau sfaturi, fiecare percepe evenimentele de genul acesta prin prisma lui. Pentru mine a fost si este foarte complicat să o văd pe mama așa, mai ales că a fost o femeie excepțională din toate punctele de vedere. Ca o sugestie, sfatul ar fi acceptarea. Acceptarea faptului că suntem neputincioși în fața acestei boli. De asemenea, este foarte important de înțeles că astfel de bolnavi sunt imposibil de îngrijit așa cum trebuie acasă. În mentalitatea românească e blamata ideea de a-ți interna rudele în vârstă în sanatoriu. Ce nu realizează mulți este faptul că acești oameni au nevoie de îngrijiri de specialitate, pe care un om fără o pregătire medicală nu le-o poate oferi. Oamenii aceștia au și ei dreptul la o viață și un sfârșit decent. Desigur, în România, statul nu oferă niciun fel de suport pentru patologiile psihiatrice, dar asta este o altă discuție”, a dezvăluit Catinca Roman, într-un interviu pentru CANCAN.ro.

Citește și Mare scandal în showbiz-ul românesc! Mara Bănică și Vica Blochina dau de pământ cu Oana Roman după scandalul cu Selly