Oana Roman își duce fiica la psiholog. Cu ce probleme se confruntă Isabela: „Are mare nevoie, este afectată emoțional”

Oana Roman își duce fiica la psiholog. Vedeta trece printr-o perioadă foarte grea, o are pe mama ei bolnavă, internată într-un azil, iar relația cu Marius Elisei nu este una foarte bună. Bărbatul ar fi întrerupt legătură cu fiica lor, Isabela, brusc, iar aceasta suferă foarte tare.

10 oct. 2023, 14:35
Oana Roman își duce fiica la psiholog. Cu ce probleme se confruntă Isabela: „Are mare nevoie, este afectată emoțional”
Oana Roman își duce fiica la psiholog

Oana Roman își duce fiica la psiholog, pentru că trece prin momente grele în această perioadă, motiv pentru care vedeta a decis că are nevoie de ajutor specializat. Mai mult, motivul din spatele acestor probleme ar fi chiar Marius Elisei, care ar fi dispărut fără urmă din viața Isabelei.

Oana Roman își duce fiica la psiholog

Vedeta a făcut public faptul că fiica ei va merge la psiholog și speră să își rezolvă problemele cu care se confruntă. ”Acum trebuie să iau niște medicamente pentru mama și să mă duc din nou la spital să i le duc, apoi mă întorc în Pipera, o iau pe Isa de la școală și apoi o duc să facă o primă ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui ei din viața ei”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman, noi acuzaţii la adresa lui Marius Elisei! Ce pensie alimentară trebuie să achite fostul soţ: „Nu o oferă nici pe asta!”

Cât câștigă Oana Roman pe lună

Cu toate că încasează un salariu mare, mult peste al altor români, Oana Roman a mărturisit că nu reușește să strângă prea mulți bani la final de lună din cauza cheltuielilor.

A lucrat ani de zile în televiziune și a fost PR pentru unele companii importante din România. Ulterior, vedeta a decis să se reprofilze către Social Media. Vedeta a devenit urmărită de foarte multe persoane în timp scurt, astfel că a decis să devină influencer și să facă campanii publicitare pentru diferite firme.

Eu câștig bine, niște mii bune de euro pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 euro pe lună, plus alte cheltuieli, pentru că îmi cresc singură copilul și întrețin singură o casă și așa mai departe.

Eu nu prea reușesc să pun bani deoparte. Totul este foarte scump. Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Nu stau numai la restaurant, nu îmi cumpăr nu știu ce genți”, a spus Oana Roman, pe Instagram.