Oana Roman, noi acuzaţii la adresa lui Marius Elisei! Ce pensie alimentară trebuie să achite fostul soţ: „Nu o oferă nici pe asta!”

Oana Roman(47 de ani) continuă războiul cu fostul ei soţ, Marius Elisei (37 de ani), pe care îl acuză că nu plătește pensie alimentară Isabelei, fetiţa pe care cei doi o au împreună.

03 oct. 2023, 08:39
Oana Roman, noi acuzaţii la adresa lui Marius Elisei! Ce pensie alimentară trebuie să achite fostul soţ: „Nu o oferă nici pe asta!”
Oana Roman, noi acuzaţii la adresa lui Marius Elisei! Ce pensie alimentară trebuie să achite fostul soţ: "Nu o oferă nici pe asta!"

Oana Roman, noi acuzaţii la adresa lui Marius Elisei! Oana Roman a dezvăluit faptul că Marius Elisei nu-și dă interesul în ceea ce presupune creșterea și îngrijirea fiicei lor şi că ea este singura implicată în creșterea Isabelei. Aceasta îşi acuză fostul soţ nu doar că nu a plătit pensie alimentară fiicei sale, dar şi că timpul petrecut cu Iaabela este puțin.

Citeşte şi: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație”

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Citeşte şi: Oana Roman, anunț trist despre mama ei. Vedeta este profund îndurerată: „Din păcate, nu avem ce face”

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la divorț în 2021, dar până acum câteva luni, între ei au mai existat tentative de împăcare, însă toate fără succes. „Au fost încercări de împăcare, dar nu au funcționat, nu este cazul să mai pierdem din timpul nostru în ceva ce se vede că nu are nicio șansă”, a mai spus Oana Roman.