Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei. Primele imagini cu soțul vedetei acasă, în Tunari

Oana Roman vrea să facă pace cu Marius Elisei și regretă că s-au jignit reciproc. După ce și-au adresat cuvinte grele, cei doi se înțeleg mai bine acum și au ajuns să se înțeleagă de dragul fiicei lor, Isabela.

08 mart. 2023, 12:55

Oana Roman și Marius Elisei se pare că au îngropat securea războiului. Deși au decis să meargă pe drumuri separate iar apoi să își adreseze cuvinte grele pe rețelele de socializare, cei doi au fost surprinși recent de fotoreporterii impact.ro, alături de fiica lor.

Citiți și: Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei: „Îmi doream să se întâmple de mult”

Vedeta nu își dorește ca Isabela să fie afectată din cauza neînțelegerilor dintre ei și se pare că este dispusă să uite tot ce a fost în trecut, pentru ca micuța să nu sufere.

Marius Elisei și-a propus să petreacă timp cu fiica sa, motiv pentru care mers să o ia pe Isa de la școală, după care a lăsat-o la vila vedetei din Tunari, unde de atfel a locuit și el.

Din imaginile surprinse, se pare că bărbatul nu a plecat imediat. A așteptat ca Oana Roman să ajungă acasă pentru a nu o lăsa de una singură de Isabela.

Oana Roman: „Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită!”

„Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat. La tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit. Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă. M-am trezit singură cu prea multe pe cap. Dacă am greșit, îmi cer scuze. Vreau să încheiem.

Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte. Poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa. Să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită. Nimic altceva nu mai contează. M-a sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet. M-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri. Da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot. Pentru totdeauna”, a declarat Oana Roman, după scandalul cu Marius Elisei, potrivit Viva!

Citiți și: Oana Roman, blestemată de Marius Elisei? Mesajul alarmant postat de vedetă pe Internet