Oana Roman, blestemată de Marius Elisei? Mesajul alarmant postat de vedetă pe Internet

Oana Roman, blestemată de Marius Elisei? Vedeta trece printr-o perioadă dificilă, recent, s-a despărțit definitiv de Marius Elisei, asta după ce anul trecut au divorțat. Cei doi sunt într-un mare război, ce nu pare să se sfârșească prea curând.

24 feb. 2023, 18:01
Oana Roman, blestemată de Marius Elisei? Mesajul alarmant postat de vedetă pe Internet
Oana Roman, blestemată de Marius Elisei?

Oana Roman, blestemată de Marius Elisei? Fiica lui Petre Roman este activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, aceasta a primit un mesaj șocant pe Instagram de la o persoană și susține că a fost blestemată.

Citește și: Oana Roman a fost țepuită în Egipt! Suma enormă pe care a cheltuit-o pentru Nurofen: „Aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta”

Oana Roman, blestemată de Marius Elisei?

Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj pe care l-a primit din partea unui internaut, care, potrivit spuselor ei, o blesteamă.  Oana a dezvăluit că în trecut ar fi fost blestemată persoane foarte apropiate, sugerând că este vorba despre fostul ei soț. Chiar și așa, fiica lui Petre Roman nu se teme de aceste lucruri.

Astăzi am mai primit un mesaj (…) Cineva, pur și simplu, mă blesteamă, la propriu. Nu mă sperie chestia asta, dimpotrivă. Am primit multe blesteme la viața mea, inclusiv din partea unor oameni foarte apropiați, cum ar fi chiar un om cu care am trăit în casă și cu care am fost căsătorită.

Cred că nu există păcat sau poate este unul dintre cele mai mari păcate să blestemi pe cineva, pentru că blestemul, practic, se întoarce, după părere mea, nu ca un boomerang, de 100 de ori mai rău. Vă rog eu evitați să blestemați vreodată pe cineva. E un păcat capital și se plătește foarte dur. Abateți asupra voastră mult rău. Spuneți orice, dar nu blestemați vreodată pe nimeni”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Oana Roman, la cuțite cu Marius Elisei

Oana Roman a ajuns la capătul puterilor după ce Marius Elisei a blocat-o pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, aceasta a făcut publice mesajele pe care i le-a transmis fostului soț, pe contul său de Instagram. Vedeta spune că fiica ei Isa este foarte afectată că tatăl ei nu îi răspunde la telefon și că nu vine să o viziteze.

Ai promis că azi te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări. Ți-ai bătut joc de Isa, te-a așteptat ieri toată ziua. Nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-a sunat de nu știu câte ori. Și tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine. Isa nu merită așa bătaie de joc.

Nu ți-ai văzut copilul de peste 3 săptămâni. Te sună îți spune că vrea să te vadă…Te-a așteptat duminică toată ziua. Nici măcar nu i-ai răspuns la telefon. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină și este copilul tău și te iubește. De ce îți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești, nu să o duci dimineața la 7 la școală, nu nimic. Doar să o vezi să petreci timp cu ea. Cât de greu poate fi?„, a spus Oana Roman.