Oana Roman, marea absentă de la botezul fiului lui Pepe. Oana Zăvoranu nu s-a putut abţine: „Treci tu şi de ofu’ ăsta”

Oana Roman, marea absentă de la botezul fiului lui Pepe. Artistul a avut un weekend un eveniment extrem de important, şi-a creştinat băieţelul, pe care îl are cu Yasmine. Alături i-au fost familia şi prietenii apropiaţi, însă fiica lui Petre Roman nu a apărut deloc.

23 nov. 2022, 11:54
Oana Roman, marea absentă de la botezul fiului lui Pepe. Oana Zăvoranu nu s-a putut abţine: „Treci tu şi de ofu’ ăsta”
Oana Roman, marea absentă de la botezul fiului lui Pepe

Oana Roman, marea absentă de la botezul fiului lui Pepe. Toată lumea ştie că cei doi au fost întotdeauna în relații foarte bune, ba chiar se numeau printre cei mai buni prieteni.

Deocamdată nu se știe dacă vedeta nu a vrut să vină sau dacă Pepe nu a invitat-o. Oana Roman s-a afișat pe Instastory la un restaurant din zona Băneasa la momentul evenimentului.

Citeşte şi: Oana Roman le răspunde celor care o acuză ca și-a dus mama la un azil de bătrâni: ,,Gata cu mentalitatea asta sinistră”

Oana Roman, marea absentă de la botezul fiului lui Pepe

Oana Zăvoranu, în schimb, n-a ratat ocazia și a postat un mesaj pe contul său de socializare în care i-a dat o replică dură Oanei Roman. Bruneta este ironică cu fiica fostului premier, spre amuzamentul fanilor.

N-ai fost invitată, ai? Auuu! ‘Beliciune’… nu jucărie. Lasă, mai faci o poză sub plapumă, mai  faci o ‘cumpărătură’ la kil de la Dragon şi o dai de 30 de ori mai  scump şi treci tu şi de ofu’ ăsta… Băi nene, bă!„, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu, Oanei Roman.

Bebeluşul i-a avut ca nași pe membri ai familiei, după cum a mărturisit Măruță, deși lumea se aștepta ca el și Andra să fie din nou părinți spirituali.

Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul.

Toți au scris ca și cum așa ar fi. Am fost la botezul lui Pepe, la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași. Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia, Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului”, a declarat Cătălin Măruță pe Facebook.