Oana Roman, mărturii cutremurătoare despre tatăl ei: M-a bătut cu cureaua

Oana Roman a mărturist că a fost bătută în copilărie de tatăl ei cu cureaua.

30 oct. 2017, 21:00
Oana Roman, mărturii cutremurătoare despre tatăl ei: M-a bătut cu cureaua

„Am vazut ca e un trend cu „#MeToo” si e un trend din asta cu „hai sa scoatem la lumina faptul ca parintii ne-au abuzat”. In trendul cu „#MeToo” nu ma incadrez pentru ca eu am fost foarte seaca la locul de munca, intotdeauna. Am muncit intotdeauna numai pe carca muncii si competentei mele si atunci n-am avut nevoie si nu mi s-a intamplat niciodata.

Iar trendul asta cu parintii… Tata ma mai batea cand eram mica, adica imi mai dadea niste curele peste fund. M-au marcat, dar nu pot sa spun ca m-au traumatizat, ca am avut o copilarie abuzata. Era într-adevăr această concepţie cretină probabil, pe vremea aia, cum că copiii nu pot fi stăpâniţi decât dacă îi batem un pic. Eu n-am fost un copil tocmai cuminte şi le cam cream spaime alor mei. Si cred ca taica-miu dintr-un fel de spaima din asta ma mai altoia. Dar altfel eu nu pot spune ca acest lucru m-a traumatizat.

Da, imi aduc aminte, si da, poate nu era ok ca m-a batut cu cureaua, dar ceea ce am auzit zilele astea… sunt niste lucruri mult peste ceea ce mi-as fi putut eu imagina. Nu pot sa judec si nici sa ma bag in viata altui om, eu nu stiu ce a fost acolo intre ei (Calin Geambasu si parintii lui – n.r.), dar e clar ca chestia asta cu bataia copilului nu e o varianta pentru ca il inraiesti cumva si mai rau”, a spus Oana Roman, potrivit wowbiz.ro.

Vezi si: Oana Roman a recunoscut câte kilograme are: „Cred că în jur de…”