Oana Roman tună și fulgeră, după un anunț pe internet: „O proastă și o nesimțită”

Oana Roman a decis să își dea la închirat vila din Tunari, însă e foc și pară. A dat un anunț pe un grup privat, iar de acolo a început un adevărat tămbălău.

21 oct. 2022, 08:40
Oana Roman tună și fulgeră, după un anunț pe internet: „O proastă și o nesimțită”

Oana Roman a decis să își dea la închiriat casa din Tunari , însă e foc și pară. Inițial, a decis doar să testeze piața, așa că a adăugat un anunț pe un grup privat în care anunță că își închiriază vila din Tunari cu 2.500 de euro. Fiica lui Petre Roman și-ar vinde casa doar în cazul în care ar obține 480.000 de euro adică de trei ori mai mult decât prețul achiziției.

Oana Roman atacă dur: ”O proastă și o nesimțită”

Atunci când a decis să posteze anunțul de închiriere pe grupul cu pricina, nu s-a așteptat nicio clipă la ce avea să urmeze.

„O domnișoară care este foarte proastă și nesimțită, nu știu cine e, că sunt 40.000 de oameni pe grup, dar ea se știe cine e și îi spun eu că e și nesimțită și proastă, s-a apucat și a făcut print screen! Eu nu vreau s-o vând! Într-adevăr, casa este prea mare, prima opțiune este s-o închiriez, evident, și să ne mutăm într-o casă mai mică. Deocamdată, nu se pune problema, dar, dacă găsesc un client care e dispus să dea 2.500 de euro de închiriere, dar dacă e dispus să dea 500.000 de euro pe ea, eu o vând și mă car în Franța. M-au căutat destui!”, a povestit Oana Roman pentru Click.

Citește și: Irinel Columbeanu spune adevărul! A apelat la vrăjitoare sau nu pentru a-și ține iubitele aproape

Fiica lui Petre Roman s-a mutat în vila din Tunari, în anul 2019, câmd avea să părăsească apartamentul în care locuia. Vila din Tunari a costat-o pe vedetă 160.00. de euro. Nu s-a confruntat cu probleme fincanciare, dar odată cu pandemia și cu boala mamei sale a decis că este cazul să se gândească serios dacă mai vrea sau nu să mai locuiască în vilă. Pentru Oana casa devenise mult prea mare, după ce a mama ei a fost într-un centru de recuperare.

Citește și: Florin Salam și Tzancă Uraganu, proiect „nemaiîntâmpinat” în România, mută manelele în metaverse VIDEO