Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărţirea de Marius Elisei: „Eram în genunchi”

Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărţirea de Marius Elisei. Chiar dacă sunt divorţaţi de ceva vreme, cei doi şi-au mai acordat o şansă, în speranţa că lucrurile vor merge mai bine, însă nu a fost aşa. Acum s-au despărţit din nou şi pare să fie definitiv.

05 feb. 2023, 22:30
Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărţirea de Marius Elisei: „Eram în genunchi”
Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărţirea de Marius Elisei

Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărţirea de Marius Elisei. Pe reţelele de socializare, vedeta este foarte activă şi împărtăşeşte cu fanii multe gânduri şi întâmplări din viaţa ei. Recent, a publicat un mesaj prin care a vorbit la trecut despre starea sa fizică și emoțională, lăsându-se să se vadă slăbiciunea, durerea și speranța pe care le-a simțit.

Citeşte şi: Oana Roman declară război familiei sale. Ce dezvăluiri face despre Marius Elisei şi Catinca Roman: „Eu am probe, nu scrise, ci audio”

Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărţirea de Marius Elisei

Vedeta spune că tot timpul, indiferent de greutăți ori de oamenii pe care îi are sau nu lângă ea, a știut că nu este singură și a știut de ce și cine să se agate când pământul i-a fugit de sub picioare. Doar speranța, credința și Dumnezeu i-au fost de ajutor în lupta pe care a dus-o în momentele negre ale vieții.

Oana Roman se arată hotărâtă să lupte și să-și recapete fericirea, având încredere în Dumnezeu că nu o va lăsa nici de data aceasta să cadă pradă durerii, dezamăgirii și răutăților celor din jur.

Fizic – eram în genunchi, rugându-mă Domnului. Dar spiritual – simțeam cum Domnul mă purta cu grijă pe Palma Sa. Mă țin strâns. Nu de o funie, că s-ar rupe. Nu de-un om, că ar pleca. Nu de un vis, că se poate frânge. Nu de-un plan, acesta se poate anula.

Mă țin strâns de Dumnezeu. În perioada în care diavolul caută să mă dărâme cu orice preț, Dumnezeu mă ridică fără niciun preț. Pentru că mă iubește. Așadar, să știți că mă țin strâns. Nu am dat drumul”, a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.