Oana Roman nu vrea să se împace cu sora ei. Ce spune despre Catinca: „Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani”

Oana Roman nu vrea să se împace cu sora ei. Cele două se află într-un scandal monstru și se pare că nu se va încheia prea curând. Fosta soție a lui Marius Elisei a mărturisit, recent, într-un videoclip pe Instagram, faptul că nu poate șterge cu buretele toate jignirile aduse de sora ei și modul în care, spune ea, a denigrat-o în public.

10 iul. 2023, 17:27
Oana Roman nu vrea să se împace cu sora ei. Ce spune despre Catinca: „Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani”
Oana Roman nu vrea să se împace cu sora ei

Oana Roman nu vrea să se împace cu sora ei și a vrut să lămurească situația, pentru a nu lăsa loc de interpretări. Cel mai mult a deranjat-o când sora ei i-a spus că este bolnavă psihic, că minte și exagerează, iar apoi a trecut la cealaltă extremă, dorindu-și împăcare.

A spus că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez. După care au venit și au spus: vai, dar eu îmi doresc o reconciliere. Păi dacă ești normal la cap, nu ai cum să îți dorești o reconciliere după ce ți-ai călcat în picioare public un membru al familiei. Lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată și vreau să țineți minte bine lucrul acesta. Nu se va întâmpla niciodată„, a declarat Oana Roman.

Citește și: Oana Roman, revoltată pe vedetele care își implică copiii în campaniile publicitare: „Mi se pare extrem de urât, foarte deplasat”

Oana Roman nu vrea să se împace cu sora ei

Oana Roman nu s-a oprit cu declarațiile doar la conflictul recent dintre ea și sora ei, Catinca Roman, ci din contră, a scos la iveală mai multe lucruri cu adevărat neașteptate. Mai mult decât atât, susține că nu o mai deranjează când se vorbește de rău despre ea, cum a fost cazul cu sora ei, Catinca, însă de data această nu a mai putut să nu reacționeze.

Pentru că viața și activitatea mea este cu public și pentru public, trebuie să lămuresc lucruri. Nu mi s-au făcut afaceri, nu mi s-au dat spații, nu mi s-au cumpărat mașini, nu mi s-a plătit niciodată nicio datorie.

A început să nu mă mai deranjeze faptul că apar oameni la televizor și comentează despre mine, chiar dacă sunt din familia mea, lucru pe care eu nu l-am făcut niciodată. Și eu poate când eram copil m-am simțit nedreptățită. Poate și eu atunci când eram copil, fiind cea mai mică din familie am simțit că alții au voie tot și eu, fiind cea mai mică din familie nu am voie absolut nimic. Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani, foarte multe lucruri.

Ambiția mea cea mai mare a fost să cresc și să arăt că pot. Mi-am dorit să fac lucruri ca să le dau peste nas, recunosc, și da, mi-am dorit să reușesc, să am o casă frumoasă, mai mare decât au avut ei vreodată. Mi-am dorit să am haine frumoase, mi-am dorit să am o familie și un copil minunat și da, am reușit și am făcut-o singură”, a mărturisit Oana Roman pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Roman (@oanaromanelisei)