Oana Roman, o nouă criză de nervi! Ce a scos-o din minţi de data aceasta: „E plin de nesimţiţi!”

Oana Roman și-a pierdut răbdarea și a izbucnit la adresa bucureştenilor, deranjată de comportamentul acestora atunci când sunt în trafic. Vedeta a împărtăşit cu fanii virtuali momentele dificile prin care a trecut într-o zi normală.

07 iun. 2023, 17:24
Oana Roman, o nouă criză de nervi! Ce a scos-o din minţi de data aceasta: „E plin de nesimţiţi!”
Oana Roman, o nouă criză de nervi! Ce a scos-o din minţi de data aceasta: "E plin de nesimţiţi!"

Oana Roman, o nouă criză de nervi! Multe vedete sunt revoltate din cauza traficului din București, iar Oana Roman este una dintre cele care sunt enervate și de comportamentul oamenilor atunci când sunt în trafic.

Citeşte şi: Oana Roman, totul despre împăcarea cu Marius Elisei. ”Sunt foarte fericită. Slavă Domnului!”

Vedeta susţine că orașul este plin de nesimțiți și de oameni needucați, cu care este nevoită să interacționeze atunci când iese din casă pentru diverse lucruri pe caretrebuie să lşe rezolve.

„Azi e miercuri, la mine e ca și cum ar fi marți, 13. Am plecat din oraș înapoi în Tunari, din Tunari m-am întors să mă duc în Dorobanți la poștă să iau niște plicuri. Relația mea cu șoferii din traficul din București este din ce în ce mai complicată. Este plin de nesimțiți, de melteni, de needucați. După ce m-am învârtit să găsesc un loc de parcare, am hotărât să mă parchez foarte departe și să merg pe jos. Am găsit un loc unde trebuia să parchez lateral dreapta. Am semnalizat și domnul din spate a venit până în fundul meu, nu m-a lăsat să parchez. Domnul s-a parcat în locul meu”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Citeşte şi: Oana Roman demască lumea influencerilor din România: „Dacă nu te încadrezi în acest trend, nu ai acces!”

Luna trecută, Oana Roman a fost nevoită să se întoarcă acasă cu taxiul de la un eveniment la care participase după ce mașina i-a fost ridicată pentru parcare neregulamentară. „Am plecat de la târg și ce credeți? Mi-au ridicat mașina. Pe ploaia asta a trebuit să vin eu să-mi ridic mașina. Asta! Aveți grijă unde parcați! Eu sincer nu mi-am dat seama că nu am parcat bine. Aia e! M-a costat 500 de lei plus amenda, superb. Diseară ies și beau, mă duc fără mașină, ca să nu îmi mai ridice mașina a doua oară în aceeași zi. Cam asta e! Am pățit-o!”, a spus Oana Roman.