Oana Roman, revoltată pe vedetele care își implică copiii în campaniile publicitare: „Mi se pare extrem de urât, foarte deplasat”

Oana Roman, revoltată pe vedetele care își implică copiii în campaniile publicitare. Ultima perioadă nu a fost una ușoară pentru ea, s-a despărțit definitiv de Marius Elisei, cu care are împreună o fiică. Chiar dacă nu a ținut-o ascunsă pe Isabela, vedeta nu dorește să o expună excesiv și nici să o implice în vreo campanie.

20 iun. 2023, 15:36
Oana Roman, revoltată pe vedetele care își implică copiii în campaniile publicitare: „Mi se pare extrem de urât, foarte deplasat”
Oana Roman, revoltată pe vedetele care își implică copiii în campaniile publicitare

Oana Roman, revoltată pe vedetele care își implică copiii în campaniile publicitare. Fiica lui Petre Roman este foarte atașată de copilul ei și încearcă să îi ofere tot este mai bun și să o protejeze de pericole. Cu toate astea, mărturisește că este inevitabil să nu treacă prin situații grele, însă, speră să fie puternică și să treacă peste ele.

Citește și: Oana Roman, o nouă criză de nervi! Ce a scos-o din minţi de data aceasta: „E plin de nesimţiţi!”

Oana Roman, revoltată pe vedetele care își implică copiii în campaniile publicitare

Dacă Oana face bani din rețelele sociale și apare zilnic pe Internet, pe fiica ei vrea să o țină departe de aceste platforme până va crește și va alege singură dacă vrea să apară sau nu. Vedeta spune că nu înțelege persoanele care își implică copiii în campanii publicitare, pentru a câștiga bani de pe urma lor.

Isa se filmează încontinuu prin casă și își face vlog-uri, dar nu le postează nicăieri. Ea nu are conturi de socializare, nici gestionate de mine măcar, nu are nici Instagram, nici Facebook , nici Tiktok, nu are absolut nimic deocamdată.

O expun puțin pentru că este un trend care pe mine mă deranjează foarte tare, al influencerilor sau persoanelor publice, care își implică copiii în campanii. Mie mi se pare extrem de urât, foarte deplasat, este clar că acele campanii funcționează mai bine fiindcă își bagă copiii la mijloc, pentru că orice postare cu copii se viralizează mult mai ușor.

Ei practic câștigă bani pe spatele acestor copii care sunt încă destul de mici pentru a decide dacă își doresc sau nu să fie târâți în astfel de lucruri. Eu pe Isa nu am băgat-o în vreo campanie.

Eu trăiesc din Instagram și din Facebook, din campanii de influencing, fără să îmi implic copilul vreo secundă în aceste campanii. Se poate. Este multă muncă, dar se poate.

Alții își explotează copiii în toate campaniile posibile, nu vorbim de jucării sau pampers, ci de lucruri care nu au legătură cu un copil. Din acest motiv am hotărât că Isa nu va fi expusă și o să se expună ea singură, dar nu acum, ci când va fi mai mare și poate decide singură„, a declarat Oana Roman, pentru Viva.ro.