Oana Roman o face praf pe Catinca. Nu vrea să mai audă de ea: „Eu sunt singură pe lume”

Oana Roman o face praf pe Catinca. Cele două și-au adus până acum mai multe acuzații una alteia, însă se pare că vedeta a recurs, în final, la o decizie radicală. Motivul ar fi chiar mama lor, pe care Catinca nu vrea să o viziteze.

06 mart. 2023, 23:06
Oana Roman o face praf pe Catinca. Nu vrea să mai audă de ea: „Eu sunt singură pe lume”
Oana Roman o face praf pe Catinca

Oana Roman o face praf pe Catinca și spune că și-a blocat sora peste tot pe rețelele de socializare, din cauza refuzului ei de a o vizita pe mama lor la centrul special unde este internată. Fiica lui Petre Roman spune că se chinuie singură, iar sora ei nu o ajută cu absolut nimic.

Citește și: Oana Roman, blestemată de Marius Elisei? Mesajul alarmant postat de vedetă pe Internet

Oana Roman o face praf pe Catinca

Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!

Mama nu a mai văzut-o pe  Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama. I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe‘, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

În apărarea ei, Catinca spune că nu și-a vizitat mama până acum din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. De la moartea tatălui său are o depresie foarte grea, motiv pentru care trebuie să urmeze un tratament amănunțit.

Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust! Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât.

Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau încă antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina. M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am intenționat să mă fofilez!”, a declarat Catinca.