Oana Roman, pe patul de spital. De ce s-a internat vedeta şi cum se simte acum

Oana Roman a ajuns pe patul de spital. Vedeta s-a internat pentru a efectua o colonoscopie şi o endoscopie, iar acum totul este în regulă

18 mai 2023, 14:09
Oana Roman, pe patul de spital. De ce s-a internat vedeta şi cum se simte acum

O fire vesselă, din fire, Oana Roman a avut momente mai puţin plăcute în ultimele zile. Ea a ajuns la spital, pentru o procedură cu rol de prevenţie.

‘Voiam să vă anunț că azi și mâine voi fi mai puțin prezentă cu voi aici pentru că mâine dimineață voi face o mică intervenție, o colonoscopie, și cei care au făcut știu că ziua de dinainte e mai grea cumva decât procedura în sine care se face cu sedare.”, a mărturisit Oana Roman, pe contul ei personal de Instagram.

Citeşte şi  Motivul pentru care Florin Vasilică și-a serbat ziua de naștere de două ori în viață: ”E tradiție să te bucuri de ziua ta, dar la mine nu e așa”

Ulterior, ea a povestit cum a decurs totul şi le-a mulţumit fanilor pentru mesajele primite din partea lor.

„Am făcut colonoscopie și endoscopie. Rezultatele sunt foarte bune. Totul e ok. Mulțumesc tuturor pentru mesaje!”, a mai scris Oana Roman

Citeşte şi Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose în mașină și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul

Colonoscopia este o intervenție medicală care presupune explorarea intestinului gros, procedura ajutând specialiștii să depisteaze sau să urmărească cum evoluează bolile colonului.