Oana Roman rupe tăcerea. Adevărul despre starea ei de sănătate

Oana Roman pare să nu mai scape de medici şi spitale, iar acum a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate.

RomaniaTV.net
21 dec. 2016, 08:28
Oana Roman rupe tăcerea. Adevărul despre starea ei de sănătate

Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor în urmă cu aproape trei săptămâni, din cauza unei răceli puternice care s-a transformat în pneumonie. Acum fiica lui Petre Roman se simte mai bine şi a vorbit despre problemele cu care se confruntă după întreruperea de sarcină făcută recent.

„Am o pneumonie. Nu ştiu cum am reuşit. Sunt la al treilea tratament. Trebuie să fac nişte aerosoli. Tuşesc îngrozitor. Cel mai nasol e cu tusea. Mă ţine de vreo două luni”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman este în continuare marcată de vestea că nu va mai putea face copii, după complicaţiile apărute după prima naştere. „După întreruperea de sarcină m-am gândit la ce era mai rău, mă gândeam şi la despărţirea lui Marius de mine. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am o familie frumoasă, că suntem legaţi şi că e armonie la noi. Sunt şi multe momente grele. Am trecut prin nişte momente grele. Faptul că am aflat că nu mai pot face copii a fost un moment foarte greu. Este consecinţa a ceea ce s-a întâmplat după ce am născut. Doctorul încă operează. Nu mi-a zis niciodată nimic”, a mai spus Oana Roman.