Oana Roman s-a întors de urgență în țară din vacanța din Egipt! Primele imagini cu vedeta sfâșiată de durere – VIDEO

Oana Roman s-a întors de urgență în țară din vacanța sa din Egipt. Vedeta se afla împreună cu fetița sa în Hurghada atunci când a aflat că mama sa a murit la azilul din Snagov, unde era cazată de mai mult timp.

23 feb. 2024, 14:47
Oana Roman s-a întors de urgență în țară din vacanța din Egipt! Primele imagini cu vedeta sfâșiată de durere – VIDEO
Oana Roman s-a întors de urgență în țară din vacanța din Egipt!

Oana Roman s-a întors de urgență în țară din vacanța din Egipt! La scrut timp după ce a primit teribila veste, Oana Roman și fiica sa Isabela și-au făcut bagajele și au venit de urgență în Romînia pentru a o conduce pe ultimul drum pe Mioara Roman.

Citește și Catinca Roman, după moartea mamei sale: „Mulțumesc pentru condoleanțe. O aștept și eu acum pe Oana să vină”

Oana Roman s-a întors de urgență în țară din vacanța din Egipt!

Vedeta a așteptat de foarte mult timp această vacanță care deja a devenit tradiție, pentru că anual, în această perioadă, ea și fiica ei merg să se relaxeze în Egipt și să sărbătorească ziua de naștere a Isabelei.

În urmă cu două zile, Oana Roman era în culmea fericirii pentru că fetița sa a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani. Vedeta a avut grijă să își răsfețe micuța cu o cină festivă de la care nu au lipsit tortul și cadourile.

Însă vineri, norii negrii aveau să se abată peste soarele care le-a luminat vacanța și să afle că Mioara Roman nu mai este.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor care i-a impresionat până la lacrimi pe fanii săi.

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici.

Tot ce sunt îți datorez. Multumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a dezvăluit luna trecută ca mama ei avea probleme mari de sănătate și că din această cauză nu mai puteau depăna amintiri fiindcă Mioara Roman se confrunta cu dificultăți de memorie.

„Ar fi bine dacă ea ar mai putea să depene amintiri măcar cu mine. Fiecare vizita la mama la Vitalitas este o bucurie pentru ca 1. Petrec timp cu ea 2. Ma bucur de acel loc superb unde pot face diverse activități, pot merge la restaurant sau la cafenea 3. Ma joc cu cățeii centrului care ma întâmpină mereu cu bucurie” a scris pe Facebook Oana Roman.

Citește și Oana Roman, mesaj sfâșietor după moartea mamei sale: „Tot ce sunt îți datorez. Te iubesc și te voi iubi mereu”