Oana Roman şi Marius Elisei au divorţat! Ce a anunţat vedeta înainte de a semna actele la notar

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, unde au rezolvat totul amiabil. Vedeta anunțase cu doar câteva ore înainte, pe Instagram, despărâirea oficială de tatăl fetiţei ei.

15 feb. 2021, 17:34
Oana Roman şi Marius Elisei au divorţat! Ce a anunţat vedeta înainte de a semna actele la notar
Marius Elsiei şi Oana Roman au divorţat

Oana Roman şi Marius Elisei au divorţat! Cei doi au desfăcut căsătoria în prima zi a acestei săptămâni, după ce au semnat actele la notar.

Oana Roman şi Marius Elisei au divorţat

„Am o întâlnire, am o ședință… Și e o zi un pic specială, o să înțelegeți în curând de ce”, a spus Oana Roman, într-un Insta Story. Câteva ore mai târziu, se oficializa divorţul, scrie SpyNews.

Cu cine a înlocuit-o Marius Elisei pe Oana Roman. Fostul soț a șters toate fotografiile cu fiica lui Petre Roman

La finalul lunii decembrie, Oana Roman și Marius Elisei au anunțat că s-au despărțit, nu însă oficial. Mulți au sperat în împăcarea momentului, dar cale de împăcare nu a mai existat, după ce în mai multe episoade cei doi nu și-au spus chiar cuvinte frumoase. „Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, spunea Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit. Vedeta a rămas fără soţ şi fără afacere: „Nu am avut de ales!”

Oana Roman avea să dezvăluie adevăratul motiv al rupturii. Chiar înainte de Crăciun, Marius Elisei a plecat de acasă, iar VEDETA a rămas cu fiica, Izabela, și cu mama ei. „Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, a spus Oana Roman.