Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună. Cum au fost fotografiaţi în weekend: „Iubiţi-vă mult”

Oana Roman şi Marius Elisei au trecut prin multe obstacole, însă de fiecare dată au reuşit să treacă peste ele. La fel s-a întâmplat şi de această dată, când cei doi au fost la un pas să divorţeze.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 17:41

Atât fiica lui Petre Roman, cât şi soţul ei, au căzut de comun acord să mai dea o şansă relaţiei lor. Unul dintre motive fiind şi fiica lor, Isabela. Recent, cuplul a participat la o nuntă, unde s-au fotografiat cu mirii, fotografia fiind distribuită şi pe reţelele de socializare.

 

Fanii au fost tare încântaţi când au văzut că Oana şi Marius formează din nou un cuplu. „V ați împăcat …! Bravoooo!!!/ Super ma bucur pt tine sa fiti fericiti sunteți frumoși împreună și așa sa rămâneți toata viata pt fetița voastra/ Ma bucur pt voi, chiar nu vrem sa va despartiti,,, va sta bine asa amandoi,,, Marius chiar te iubeste,,, Oana esti o fumoasa,,,,iubiti-va mult!!! Sunteti minunati.Lasati rautatile deoparte…asa e lumea…si fiti fericiti frumosilor. Aveti o fata minunata care art nevoie de ambii parinti. Tôt binele din lume pentru voi…mirilor casa de piatra si fericire deplina.„, sunt doar câteva dintre mesajele primite la imaginea postată.

Citeşte şi: Oana Roman dă cărţile pe faţă! Motivul REAL pentru care nu mai vorbeşte cu sora sa, Catinca. ESTE DUREROS

A rupt legăturile cu tatăl și cu sora ei

Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu membrii familiei sale, ocazie cu care a dezvăluit că a rupt orice legătură cu tatăl și sora ei. Vedeta a mai precizat că singurele persoane care contează pentru ea în clipa de față sunt mama și fiica ei.

“Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales.

Citeşte şi: Oana Roman a trecut la fustă scurtă după ce a slăbit 8 kg FOTO

Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui nepoată. Și, pentru ea, el este practic un străin.

Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată.

L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi. A sunat după două luni, pe 26 decembrie, dar nu i-am răspuns, fiindcă eram cu ea la spital, făcuse gripă și se simțea foarte rău. Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile”, a declarat Oana Roman potrivit viva.ro.

Citeşte şi: Oana Roman, de urgenţă la SPITAL cu FIICA SA. Diagnostic TERIBIL pus de MEDICI