Oana Roman, tristă după ce s-a despărțit de Marius Elisei! Anunțul a fost făcut chiar în ziua în care cei doi au împlinit 10 de căsnicie

Oana Roman și Marius Elisei se pare că s-au despărțit din nou, după ce în urmă cu un an și jumătate mergeau la notar și au decis să se împace.

15 ian. 2023, 14:29

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din cauza neînțelegerilor care au apărut în ultima perioadă.

În loc să serbeze împreună ziua de 13 ianuarie împreună, deoarece atunci au împlinit 10 ani de când au spus DA la cununia civilă, cei doi au dat de înțeles pe rețelele de socializare că s-au despărțit. În ziua aniversării căsniciei lor, Oana a petrecut seara doar cu fetița pe care o are împreună cu Marius Elisei.

Citiți și: Oana Roman urmează să se opereze. De ce ajunge vedeta pe mâna medicilor

Vedeta a făcut o postare pe Instagram, unde și-a surprins fanii cu o poezie tristă a lui Octavian Paler, intitulată „Definiția unui strigăt”, care descrie de fapt ceea ce au trăit în acești 10 ani.

„Ţi-aş spune ceva,
despre noi,
despre zăpada de-afară,
despre dragostea mea.
Ţi-aş spune ceva,
orice,
numai să nu crească iarba tăcerii între noi.
Ţi-aş spune ceva,
ce-ai ştiut,
sau ce ştiu,
dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi
şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu.”, a scris Oana Roman pe contul său de socializare.

„Am fost fericită în ziua aia. Nu știam ce urmează și cât mă voi lupta pentru viața mea după ce voi naște. Și la câte provocări vom fi supuși amândoi. Cumva ele ne-au erodat și ne-au obosit pentru că nu a fost ușor deloc și viața ne-a încercat de multe ori”, a adăugat vedeta într-un story.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Roman (@oanaromanelisei)

Mai mult, Oana Roman a postat mai multe fotografii în care a dat de înțeles că s-a despărțit de Marius Elisei.

„Relaxarea e ca pauza la mașină. Dacă nu se oprește motorul din când în când, la un moment dat se calează. Dar cum să iau pauză când sunt atâtea de făcut și am rămas singură cu toate, inclusiv cu 7 pui care trebuiesc alăptați, un copil de dus – adus de la școală, o mamă care așteaptă să fie vizitată, contracte care trebuiesc onorate, o casă care trebuie curățată, facturi care trebuiesc plătite. Cum să iau pauză?”, a scris Oana Roman în postarea sa.

Pe de cealaltă parte, Marius Elisei a confirmat și el că traversează „un mare regret”, conform clipurilor distribuite pe Insta Story.

Citiți și: Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță. Câți bani trebuie să îi de actrița fiicei lui Petre Roman