Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară: „Am învățat să am răbdare”

Oana şi Viorel Lis sunt în culmea fericirii şi aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi pentru prima oară. Vedeta a primit o veste mult aşteptată, iar visul ei este pe cale să se împlinească. Recent, blondina a mărturisit că i s-a aprobat certificatul de părinte adoptator.

12 ian. 2021, 20:18
Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară: „Am învățat să am răbdare”
Oana şi Viorel Lis vor să înfieze un copil.

Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară. Cei doi așteaptă o minune și speră să fie sunați cât mai curând pentru a putea adopta un copil. Se ştie că procesul este unul anevoios şi lung, însă Oana a mărturisit că are răbdare oricât este nevoie.

Citeşte şi: Viorel Lis, în stare gravă. Oana Lis: „Viorel are probleme de articulare a cuvintelor. Nu a apărut la tv pentru că nu poate vorbi mult”

Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp.

Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul. Nu mai spun că în zilele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide.

Adică pentru mine nu este nicio problemă că durează. Mi se pare normal să dureze, pentru că nimic în viață care este frumos și minunat nu vine de pe o zi pe alta.

Eu am făcut tot ce ține de mine și acum aștept să intervină destinul, Dumnezeu. Bineînțeles că am învățat să am și răbdare. Nu aveam înainte. Îți dai seama, când ești tânăr nu ai răbdare în general. Dar eu am învățat să am și asta mă ajută”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară

La început, Viorel Lis s-a împotrivit unui copil, însă soția sa l-a convins că acest pas important le-ar putea face viața mai frumoasă. Deși este fertilă, Oana Lis  a refuzat să facă inseminare și a ales varianta adopției.

Citeşte şi: Oana Lis, glumă macabră în contextul întâmplării cu realegerea primarului mort de la Deveselu: „S-a decis şi Viorel”

Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale. Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească o inseminare … Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el”, a mărturisit Oana Lis.


loading...