Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei. De ce nu vrea fostul edil al Capitalei să înfieze un copil

Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei. Blondina îşi doreşte foarte tare să înfieze un copil şi aşteaptă o veste din partea autorităţilor, iar soţul ei nu este de acord şi încearcă să o convingă să renunţe la idee.

09 sept. 2021, 16:33
Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei. De ce nu vrea fostul edil al Capitalei să înfieze un copil
Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei

Oana şi Viorel Lis

se ceartă pe tema adopţiei. Vedeta declara în urmă cu mult timp că îşi doreşte un copil, chiar şi unul adoptat. A parcurs toţi paşii spre acest proces, iar acum aşteaptă o veste din partea oamenilor legii şi speră că răspunsul va fi unul pozitiv.

Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei

Fostul edil al Capitalei nu este la fel de entuziasmat de această idee, la fel ca soţia lui, şi spune că nu vrea să adopte un copil pentru că nu se ştie din ce familie provine şi gena lui. „E periculos pentru că nu știi caracterul omului”, a spus Viorel Lis, fiind în mod vizibil în dezacord cu decizia soției lui.

Oana a intervenit imediat şi şi-a spus vehement părerea, indiferent de ceea ce crede sau vrea soţul ei. „Asta e părerea ta, Viorel! Te rog frumos, nu intrăm în subiectul ăsta. Părerea mea este că eu o să adopt indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu ca psiholog trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu că eu nu o să fie o relație minunată, și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine”, a fost replica Oanei Lis, la Antena Stars.

Citeşte şi: Internauţii au şters pe jos cu Oana Lis. Soţia fostului edil al Capitalei a fost hărţuită şi jignită: Sunt o ţărancă educată!

Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică

Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică. La 42 de ani, soţia fostului primar al Capitalei urmează un nou drum în carieră şi anume profesia de psiholog. Vedeta deja are un site, unde se promovează, afişând şi preţul unei şedinţe.

În perioada izolrii, blondina a oferit consiliere gratuită, dar acum se pare că a decis un preț: o ședință de dezvoltare personală costă 97 de ron.

În plus, cei doritori, se pot abona la mesaje din partea Oanei, dacă își lasă adresa de mail pe site-ul acesteia. „Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum.

Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, a scris Oana Lis pe site-ul ei.