Oana şi Viorel Lis sunt la pământ cu banii. Au mari probleme financiare: „Am datorii la întreţinere”

Oana şi Viorel Lis sunt la pământ cu banii. Pe lângă problemele medicale cu care se confruntă fostul edil al Capitalei, cei doi abia se mai descurcă cu finanţele. Mai mult de jumătate din pensia lui Viorel, care se ridică la suma de 3.200 de lei, se duce pe medicamente lunar.

01 oct. 2021, 15:41
Oana şi Viorel Lis sunt la pământ cu banii. Au mari probleme financiare: „Am datorii la întreţinere”
Oana şi Viorel Lis sunt la pământ cu banii

Oana şi Viorel Lis sunt la pământ cu banii. L 7a7 de ani, fostul primar are probleme de sănătate din ce în ce mai grave. A suferit o semi-pareză la picioare, lucru care i-a afectat serios mobilitatea. Acum abia dacă poate să se mai târască prin casă, cu ajutorul soţiei sale, Oana.

Citeşte şi: Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana Lis: „Se plimbă săracu’ doar prin sufragerie”

De curând a avut un virus care circulă prin oraş, norovirus. Am chemat Salvarea de două ori, trebuia să se interneze. Simptomele erau foare urâte: stări de ameţeală, nu poţi mânca, scaune diareice.

Mai ales la un un om în vârstă cum e Viorel, te dezechilibrezi imediat. Am chemat Salvarea, l-au pus pe perfuzii şi i-au dat tratament”, a declarat Oana Lis, pentru Click!.

Oana şi Viorel Lis sunt la pământ cu banii

Soţii Lis au şi probleme financiare în această perioadă. Mai mult de jumătate din pensia fostului primar se duce pe medicamente, aşa se face că aceştia au ajuns să fie datori la întreţinere.

Am rămas datoare cu două luni la întreţinere! Nu am plătit! Mă gândesc cu groază că vine iarna şi se măresc facturile. Nu mi-e ruşine s-o spun. Mă tem pentru Viorel.

Mi-e frică de momentul în care se va sfârşi. Nu pot să spun că nu mi-e frică. Eu din cauza asta m-am făcut şi psiholog. Ca să-mi rezolv fricile astea”, a mai adăugat Oana Lis.

Din cauza pandemiei, dar şi a faptului că trebuie să stea numai în casă să-l îngrijească pe Viorel, Oana şi-a închis şi cabinetul psihologic. Acum soţia lui Lis vinde cursuri de dezvoltare personală online. „Am închis şi cabinetul psihologic! Mă gândesc până la urmă să fac unul acasă. Deocamdată, pe pandemie, ofer consultaţii doar online”, a mai spus Oana Lis pentru sursa menţioantă mai sus.