OANA TURCU, în stare de şoc! Fostul ei logodnic A MURIT SUBIT la 38 de ani

Oana Turcu a pierdut zilele trecute o persoană care pentru mult timp a făcut parte din viața ei. Deputatul Vlad Hogea, care a murit la vârsta de 38 de ani, în urma unui infarct, a fost o bună bucată de vreme logodnicul vedetei TV.

29 dec. 2014, 13:50
OANA TURCU, în stare de şoc! Fostul ei logodnic A MURIT SUBIT la 38 de ani

Puțină lume știe că Oana Turcu a fost pentru o bună bucată de vreme iubita deputatului Vlad Hogea, care s-a stins subit din viață, chiar în a treia zi de Crăciun. Vedeta TV a postat pe contul ei de Facebook un mesaj în care și-a exprimat durerea față de această pierdere.

„Astăzi, un om tânăr și o minte minunată a plecat dintre noi la o vârstă nedrept de fragedă. 38 de ani! Vlad Hogea a fost un om de o rară noblețe sufleteasca si de un devotament si o curatenie morala prea mare pentru vremurile in care traim. România a pierdut unul dintre cei mai frumoși luptători ai ei pentru identitate. IÎi mulțumesc pentru atât de multe momente din această viață și mă întreb de ce l-a luat Dumnezeu atât de repede. Poate pentru că îi vrea pe cei buni lânga el. Familia noastră adresează condoleanțe soției și fiicei sale! Dumnezeu saă-l ierte!”, a scris Oana pe contul ei de Facebook, potrivit libertatea.ro.

 

Tragedie: Un cunoscut politician a făcut infarct la 37 de ani. Avea o fetiţă de doar câteva luni