Oana Zăvoranu a făcut anunţul. Familia vedetei s-a mărit: „Cel mai nou membru”

Oana Zăvoranu a făcut anunţul. Vedeta a reuşit să creeze controverse pe reţelele de socializare, după ce l-a arătat pe cel mai recent membru intrat în familie, şi anume un motan, care poartă numele de Putin.

21 mart. 2022, 17:30
Oana Zăvoranu a făcut anunţul. Familia vedetei s-a mărit: „Cel mai nou membru”

Oana Zăvoranu a făcut anunţul. Se ştie deja că actriţa iubeşte foarte mult animalele, în special pisicile. Aceasta a avut un motan, Marty, pe care l-a iubit foarte mult şi a suferit enorm când l-a pierdut. Acum, şi-a luat un nou animal de companie, un motan Albastru de Rusia, pe care l-a numit Putin.

Citeşte şi: Ce dietă urmează Oana Zăvoranu. Actriţa a dezvăluit cum se menţine la 48 de ani

Oana Zăvoranu a făcut anunţul

FROM RUSSIA WITH LOVE

PUTIN… atat!!! Cel mai nou membru al familiei noastre frumoase proaspat sosit din Rusia cu pasaport, cip si tot ce ‘trebe’ …un veritabil ALBASTRU DE RUSIA.

In rest, o sa va povestesc in curand…daca nu zic nimic nu inseamna ca nu vad tot si nu am parerile mele, ca de obicei …muncim la clinica sa venim cu o serie de noi cabinete cu diverse specialitati, proiect nou, multe pentru vara si toamna…va pup tare, va iubesc si sunt cu ochii pe tot ce misca… doar ca nu e cazul sa toc frunza la caini, vad ca se poarta, doar ca eu cand vorbesc ramane undeva acolo si conteaza…stiti ce zic ….aveti grija de voi, ramaneti smart si NU puneti botu la vrajeli

Va iubesc …Oana Boss!”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu, pe pagina sa de Facebook.

În urma anunţului, fanii să-şi exprime părerea despre războiul din Ucraina. „Putin(n. președintele, nu pisoiul) își iubește țara. Ceea ce ar trebui să facă și românii cu țara lor… Cine are minte, să și-o pună la treabă. P.S.: Nu susțin și nu voi susține niciodată războiul. Public am să mă exprim extrem de clar. Ăsta nu e războiul nostru nene!!! România trebuie să rămână neutră. Punct!!!”, a mai transmis Oana Zăvoranu.