Oana Zăvoranu a iniţiat o petiţie pentru demiterea lui Tudy de la Primăria Capitalei

Vestea că Tudor Ionescu, alias Tudy, a devenit unul dintre viceprimarii Capitalei, a stârnit o furtună de reacții nu doar în lumea politică, ci și pe Internet. Una dintre aprigele sale contestatare este chiar Oana Zăvoranu, al cărei amant a fost Tudy. Nu doar că s-au iubit cu foc pentru scurt timp, dar cel care acum se mândrește cu o funcție importantă, a devenit faimos după ce s-a filmat în ipostaze indecente.

RomaniaTV.net
09 iul. 2016, 09:18
Oana Zăvoranu a iniţiat o petiţie pentru demiterea lui Tudy de la Primăria Capitalei

Oana, acum femeie măritată, vrea să se dezică total de cel al cărei muză a fost. Mai mult, vrea să scape și Bucureștiul de bagajul care vine odată cu Tudor Ionescu. Tocmai de aceea, Querida a lansat o petiție online și și-a invitat toții prietenii să o semneze. Prima semnatară este chiar ea. 

Oana consideră că pe Tudy nu-l recomandă trecutul furtunos și nici lipsa de integritate și de bun-simț. „Bucureștiul este orașul în care mulți dintre noi ne-am născut, în care trăim și în care ne creștem copiii, cel mai important centru administrativ și economic din România. Ne dorim ca el să se dezvolte și să își consolideze statutul de oraș-emblemă. Acest lucru nu se poate face decât dacă este administrat de oameni competenți care, la fel ca noi, vor să trăiască într-un oras civilizat.

Tudor Tim Ionescu alias Tudy, ales politic ca viceprimar al Bucureștiului, nu poate reprezenta o garanție nici morală și nici profesională pentru dezvoltarea Capitalei în sensul dorit de noi, cei care locuim aici și ne plătim corect taxele și impozitele. Devenit celebru prin asocierea cu lumea mondenă și apoi prin imagini pornografice apărute în presă, campion al ironiilor care îl au ca subiect principal, Tudor Tim Ionescu -Tudy, indiferent de numărul facultăților și masteratelor pe care și le-a trecut în CV, nu se poate mândri cu două calități esențiale: integritatea și bunul simț. Primăria Municipiului București nu este o discotecă în care extravaganțele de orice fel pot fi privite cu îngăduință, nu este timp și loc pentru mondenități și comportament exhibiționist. Bucureștiul are nevoie de un viceprimar bine pregătit profesional, care să cunoască și să înțeleagă problemele cetățenilor săi și să-i reprezinte cu adevărat. Tudor Tim Ionescu-Tudy nu ne poate reprezenta pe noi, cei peste două milioane de locuitori, își poate reprezenta doar rudele, prietenii și parte din membrii partidului din care face parte și al cărui președinte este, coincidență, nașul său, Călin Popescu Tăriceanu, cel de-al doilea om în stat. Semnați și voi dacă iubiți Bucureștiul și dacă nu vreți să ne lăsăm orașul pe mâna unui om cu o imagine pătată, fără viziune și fără experiență într-o funcție publică de prim rang”, a scris petiționara, potrivit Click