Oana Zăvoranu a rămas fără mașină! Cu cât se vinde Porsche-ul Cayman din 2008, după ce a fost scos la licitație

Oana Zăvoranu se pare că nu scapă de probleme financiare! După ce a aflat că a pierdut procesul cu Oana Roman și trebuie să îi plătească daune morale, acum se pare că vedeta și-a pierdut mașina.

14 ian. 2023, 16:13

Oana Zăvoranu a rămas și fără mașină, după executările silite de anul trecut.

Porsche-ul Cayman din 2008 a ajuns la licitație, iar prețul de pornire a fost de 17.489 de euro, iar cancan.ro a intrat în posesia deciziei finale a judecătorilor.

Citiți și: Vestea cruntă primită de Oana Zăvoranu înainte de Crăciun! Dosarul său de mare corupție se va judeca

 

De data aceasta, creditorii nu au mai iertat-o pe focoasa brunetă, deoarece datoriile erau mult prea mari și nu mai puteau fi amânate. Astfel, soția lui Alex Ashraf datora 4.800 de euro unui bărbat și unei firme de amanet auto, dar și 58.117,60 de lei, reprezentând sume rezultate din titlurile executorii.

Licitația a avut loc chiar în parcarea subterană de la Bucur-Obor.

Porsche-ul Cayman al Oanei Zăvoranu are o istorie zbuciumată. Cu mulți ani în urmă, la scurt timp după ce a divorțat de Pepe, vedeta a început să apeleze la vrăjitoarele Vanesa și Melisa, deoarece credea că doar așa va scăpa de probleme.

Vanesa era vrăjitoarea care o convingea pe Oana Zăvoranu că trebuie să scape urgent de mașină, asta pentru că este un „coșciug” în care-și va pierde viața, după un accident rutier. Oanei i se spunea că trebuia să arunce 100.000 de euro în lacul Chitila, atât cât costa Porshe-ul ei.

Atunci când și-a dat seama că a fost păcălită așa-zisele clarvăzătoare, vedeta le-a dat în judecată și a câștigat procesul. Și-a recuperat atunci mașina, care a fost vândută de cele două vrăjitoare pentru a i se pierde urma.

Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță

După un an de proces și nouă termene, Oana Roman câștigat în cele din urmă, iar acum Oana Zăvoranu este bună de plată. Mai mult, judecătorii au stabilit între cele două rivale o anumită limită.

Judecătorii au decis ca Oana Zăvoranu să șteargă toate materialele de pe rețelele de socializare în care o jignește pe fiica lui Petre Roman, dar și să-i plătească daune morale.

„Obligă pârâta (Oana Zăvoranu, n. red. ) să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei (Oana Roman, n. red.), fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie. Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei”, se arată în sentința magistraților, afișată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Citiți și: Oana Zăvoranu are tot mai multe probleme. Clinica ”Queridei” este aproape de faliment