Vestea cruntă primită de Oana Zăvoranu înainte de Crăciun! Dosarul său de mare corupție se va judeca

Oana Zăvoranu a primit o veste tristă înainte de Crăciun! Curtea de Apel București a dat undă verde pentru începerea judecății dosarului de mare corupție în care frumoasa brunetă este acuzată de fapte de șantaj la adresa medicului Bogdan Furtună, managerul spitalului Colțea din București.

20 dec. 2022, 20:50
Vestea cruntă primită de Oana Zăvoranu înainte de Crăciun! Dosarul său de mare corupție se va judeca

Oana Zăvoranu este acuzată de șantaj, după ce l-ar fi obligat pe medicul Bogdan Furtună să semneze o declarație de recunoaștere a unei datorii inexistente la notar, în valoare de 400.000 de euro.

Vedeta și avocatul Silviu Ionuț Călin au fost trimiși în judecată de procurorii DNA pentru șantaj, acuzații aduse de medicul Bogdan Furtună.

Judecătorii au stabilit că probele aduse în acest caz sunt legale și temeinice, motiv pentru care au dat undă verde începerii judecății pe fond.

Oana Zăvoranu, acuzată de procurorii anticorupție de fapte de șantaj

Citiți și: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru şantaj. Directorul Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală

„În baza art.345 Cod proc.pen. cu referire la art. 346 alin.2 C. proc, penal, respinge ca nefondate solicitările de restituire a cauzei la procuror. Constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr.183 din data de ¹7 iunie 2022 al Parchetului de pe lăngă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticoruptie – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, privind pe inculpatii ZAVORANU IOANA și CALIN IONUȚ SILVIU, precum și legalitatea administrării probelor și efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecății. Încheierea este supusă contestația în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunțată în cameră de consiliu, astăzi 20.12.2022”, se arată în minuta deciziei magistratului de cameră preliminară de la Tribunalul București.

Oana Zăvoranu este acuzată că l-a șantajat pe medicul Bogdan Furtună, cu darea în vileag a unor fapte nereale, dacă acesta nu se va prezenta la notarul public pentru a semna o declarație de recunoaștere a unei datorii inexistente, în valoare de 400.000 de euro.

Avocata Ioana Mateș, care l-a apărat pe medicul Bogdan Furtună, a declarat pentru Evenimentul Zilei că această datorie de bani nu a existat niciodată.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu. Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat avocata Ioana Mateș, de la Baroul București pentru știripesurse.ro

Citiți și: Oana Zăvoranu are tot mai multe probleme. Clinica ”Queridei” este aproape de faliment