Oana Zăvoranu a vorbit în direct cu mama ei moartă. Un parapsiholog le-a înlesnit convorbirea

Mărturii şocante despre Mărioara Zăvoranu într-o emisiune televizată. Un parapsiholog a declarat în direct că sufletul mamei Oanei se află în platou şi chiar i-a transmis şi un mesaj fiicei sale. Oana nu a părut surprinsă şi a vorbit cu Mărioara.

01 mai 2015, 12:40
Oana Zăvoranu a vorbit în direct cu mama ei moartă. Un parapsiholog le-a înlesnit convorbirea

Parapsihologul Lucian Iordănescu a povestit într-o emisiune televizată că a luat legătura cu Mărioara Zăvoranu, informează România TV

Citeşte şi Oana Zăvoranu, reţinută în trafic de poliţie

„Am avut cu mama ta 3 întâlniri până acum. Vrea neapărat să se creeze o armonie. Mi-a zis că e împăcată, Oana, vrea să se împace ea cu ea”, a spus Lucian Iordănescu. Mai mult, el a susţinut că pe parcursul discuţiei, mama Oanei se afla în platou şi i-a transmis un mesaj. „A spus că este aici şi că ar vrea să audă ceva direct de la Oana”, a mai spus parapsihologul. Oana nu a părut deloc şocată, ba chiar a intrat în dialog cu Mărioara Zăvoranu.

„De ce l-ai lăsat pe tata să moară? De ce nu m-ai iubit niciodată, deşi aveam nevoie de iubire?”, a întrebat-o Oana pe Mărioara în direct. 

Lucian Iordanescu a povestit şi cum a intrat prima dată în legătură cu Mărioara, prin televizor.

„La un moment dat, zic, nu v-aţi gândit? Eraţi 2 persoane cunoscute. V-aţi bălăcărit peste tot. S-a oprit brusc, s-a făcut o flamă şi s-a stricat televizorul, pot sa-l arunc”, a spus Lucian Iordănescu. 

Citeşte şi TEORIE-ŞOC. Sufletul Marioarei Zăvoranu bântuie casa din Afumaţi

La aceeaşi emisiune, cu o zi înainte, realizatorul a susţinut că a avut loc un moment ciudat, când luminile s-au stins deodată.

„Cu siguranţă că sufletul Marioarei, dacă e printre noi, să poată să plece aşa cum trebuie. Sper să fi fost o problemă, dar dacă e altceva, domană Mărioară, fac cruce, ştiţi că am vorbit de bine cu o săptămână înainte să plecaţi dintre noi”, a spus prezentatorul speriat.