Oana Zăvoranu, acuzaţii-şoc la adresa miliardarului Dan Petrescu, decedat în accidentul aviatic de la Milano. „Mi-a furat 23 de milioane de euro!”

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri în premieră despre afacerea pe care a moștenit-o de la mama ei, Mărioara, făcând referire la miliardarul Dan Petrescu, pe care îl acuză de furt!

22 oct. 2021, 12:48
Oana Zăvoranu, acuzaţii-şoc la adresa miliardarului Dan Petrescu, decedat în accidentul aviatic de la Milano. „Mi-a furat 23 de milioane de euro!”

Oana Zăvoranu, acuzaţii-şoc la adresa miliardarului Dan Petrescu, decedat în accidentul aviatic de la Milano. Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri în premieră despre afacerea pe care a moștenit-o de la mama ei, Mărioara, făcând referire la miliardarul Dan Petrescu, pe care îl acuză de furt!

Oana Zăvoranu, acuzaţii-şoc la adresa miliardarului Dan Petrescu, decedat în accidentul aviatic de la Milano

Oana Zăvoranu a dezvăluit în cadrul unui vlog că bărbatul i-ar fi furat 23 de milioane de euro folosindu-se de artificii financiare și off-shore-uri din Cipru. Vedeta a explicat legătura dintre familia sa și Dan Petrescu, cel care s-a stins din viață recent în urma accidentului aviatic la marginea orașului Milano.

Oana Zăvoranu i-a desfiinţat pe Smiley și pe Gina Pistol. „Dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi!”

„Să-i fie țărâna ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește… Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu. Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu. Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu. Dan Petrescu mi-a furat, din ceea ce am reușit eu să descopăr în momentul respectiv, 23 de milioane de euro! Milioane de euro care se aflau într-un off-shore din Cipru, Nicosia”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Bălan: „Zici că e anorexică. Are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot şi părul ca o mătură”

„Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea. Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu! Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde”, a mai spus Oana Zăvoranu.


loading...
Partenerii noștri