Oana Zăvoranu ar fi putut să îşi salveze mama de la moarte, dar este bucuroasă că nu a făcut-o

Oana Zăvoranu este uşurată că nu a putut să îşi salveze mama de la moarte. Sunt declaraţiile şocante pe care vedeta le-a făcut în pauza publicitară a unei emisiuni TV. Oana spune că nu ar fi vrut să îi dea rinichiul mamei sale, chiar dacă şi-a făcut analizele pentru asta, iar până la urmă s-a dovedit incompatibilă. Medicii au infirmat însă totul.

14 mai 2015, 07:01

Fără remușcări, Oana se declară uşurată că rinichiul ei nu au fost compatibil pentru transplant, informează România TV

„Eu personal mi-am făcut analizele să îi donez un rinichi. Atât de rea fată am fost eu. Şi e compatibil? Nu. Norocul meu. Asta mi-ar mai fi lipsit, să îi dau şi un rinichi”, a spus Oana Zăvoranu. 

Citeşte şi Oana Zăvoranu răscoleşte casa Mărioarei în căutarea de bijuterii, însă a găsit un BUNCĂR SECRET VIDEO

Când mama sa a ajuns pe patul de spital, Oana a anunțat că şi-a făcut analizele pentru un eventual transplant la Spitalul Fundeni. Medicii de acolo o contrazic însă. Ei spun că au văzut-o o singură dată la spital, dar nu a făcut nicio investigaţie.

Citeşte şi Clarvăzătoarea Carmen Harra: Oana Zăvoranu va pierde averea lăsată de Mărioara

În schimb, Oana abia a aşteptat să pună mâna pe averea mamei sale. Ea foloseşte deja maşina care i-a aparţinut Mărioarei şi este pregătită să vândă vila din Afumaţi şi piesele de artă în valoare de o jumătate de milion de euro.