Oana Zăvoranu, despre candidatura la preşedinţie: „Prin venele mele curge sânge curat”

Oana Zăvoranu, despre candidatura la preşedinţie. Vedeeta a creat o adevărat isterie pe reţelele de socializare după ce a anunaţat că vrea să candideze la alegerile din 2024. Mulţi dintre fani nu au ştiut dacă actriţa a glumit sau a vorbit serios.

02 apr. 2022, 11:00
Oana Zăvoranu, despre candidatura la preşedinţie: „Prin venele mele curge sânge curat”
Oana Zăvoranu, despre candidatura la preşedinţie

Oana Zăvoranu, despre candidatura la preşedinţie. Ei bine, fosta soţie a lui Pepe a spus lucrurilor pe nume și a dat o serie de declarații pe reţelele de socializare în privința candidării ei la președinție din anul 2024.

Oana Zăvoranu, despre candidatura la preşedinţie

Ceea ce a pornit dintr-o gluma acum o zi se poate transforma in realitate si nu ma ma mir de ce turnura poate avea existenta mea, sunt obisnuita ca viata mea sa bata filmul.

Am simtit mereu ca sunt construita pentru ceva mare, poate ca tot ce am trait pana acum a fost ca sa ma intareasca pentru ROLUL VIETII MELE, acela de a va conduce cu mana de fier, fara meschinariii, ascunzisuri, mizerie si furt.

Ma simt un suflet de artist neinteles de cele mai multe ori, dar mereu am gasit solutii in cele mai grele situatii. Dumnezeu stie ca prin venele mele curge SANGE CURAT, nu otravit de traumele nemeritate prin care am trecut. (…)

Citeşte şi: Oana Zăvoranu a făcut anunţul. Familia vedetei s-a mărit: „Cel mai nou membru”

Daca am sa concretizez demersul meu am sa o fac in calitate de candidat independent, pentru ca nici un partid din Romania nu rezoneaza cu planurile mele, cu aspiratile mele, cu ‘nebunia’ mea de a duce tara asta acolo unde poate a mai fost doar in momentele ei de glorie.

Va tin la curent, imi trec un milion de ganduri prin minte, traiesc intr-o zi si cat altii intr-un an, sunt al naibii de incomoda, stiu ca politica e o curva, dar eu nu am sa fiu vreodata una 😉..si mai intuiesc si ca sacalii o sa se grabeasca sa ‘fabrice’ multe… dar mi se rupe, sunt NESANTAJABILA si VOI de asta aveti nevoie„, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.