Oana Zăvoranu, executată silit de Pepe

Pepe a câştigat procesul de calomnie intentat în 2013 fostei soţii, iar rerezentanţii legali ai artistului au apelat la un executor judecătoresc. Motivul? Oana se pare că nu a plătit daunele cerute în instanţă de cântăreţ.

08 aug. 2014, 14:16
Oana Zăvoranu, executată silit de Pepe

După ce instanţa i-a dat câştig de cauză anul trecut lui Pepe, în cadrul unui proces în care îşi acuza fosta soţie că l-a calomniat, spunând despre el că este „ţigan” şi „homosexual”, cântăreţul îşi obligă acum fosta consoartă să îi plătească daunele.

În urma deciziei judectărilor, Oana ar fi trebuit să îi dea lui Pepe suma de 10.000 de Ron, însă, cum bruneta nu a achitat aceşti bani, avocatul solistului a apelat la un executor judecătoresc.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, DEZVĂLUIRI BOMBĂ. „Pepe a făcut orgii sexuale. Am filmări cu el, le pot arăta 

Atunci când a auzit de decizia fostului partener de viaţă, Zăvo a declarat că „tremură” de frica executorului.

„Pepe nu a achitat taxa de timbru. Nu are de ce să mă execute, el nu a plătit taxa de timbru. I s-au dat 10.000 de lei, la suma asta trebuia, din banii lui, să plătească taxă de timbru, iar el nu a plătit nimic. De ce nu m-a executat mai de mult? O să îi donez domnului Pascu o pereche de sandale şi un pantof de la piciorul stâng, că sunt mai scumpi. Când va dona banii Pascu, vă rog să mă anunţaţi şi pe mine. El nu a dat în viaţa lui o ciocolată. Vrea banii pentru el, e un hămesit. Îl sfătuiesc să-şi plătească mai întâi taxa de timbru. După ce plăteşte boierul, pot să îi dau sandalele şi pantoful. Taxa costă vreo 3.000 de lei, iar sandalele, vreo 6.000. Sau îi dau şi banii, nu-i problemă, dar să văd că îi donează”, a declarat Zăvo pentru www.ziarulring.ro.

Oana Zăvoranu îl acuză pe Pepe: „Am luat un pumn în ficat de mi s-a oprit respiraţia”

În replică, Bogdan Cimbru, avocatul lui Pepe, spune că afirmaţiile brunetei sunt infantile. „Nu suntem copiii. S-a apelat la un executor judecătoresc, s-au demarat formalităţile. Urmează executarea. A auzit şi doamna Zăvoranu de timbru…”, a afirmat avocatul Bogdan Cimbru.

Pepe n-o iartă pe Oana Zăvoranu. Avocaţii încep EXECUTAREA SILITĂ