Pepe, în război cu Oana Zăvoranu. Vezi motivul pentru care procesul lor a fost amânat

Războiul dintre Pepe şi Oana Zăvoranu pare fără sfârşit. Artistul susţine că fosta soţie i-a distrus apartamentul şi i-a furat banii din seif. Mai mult, Pepe a acţionat-o în justiţie şi pe Anamaria Prodan pentru că ar fi ajutat-o pe Oana Zăvoranu să transporte lucrurile furate. Artistul n-a avut prea mult noroc astăzi, pentru că magistraţii l-au rechemat atât pe el, cât şi pe cei implicaţi peste o lună.

RomaniaTV.net
17 oct. 2013, 10:03
Pepe, în război cu Oana Zăvoranu. Vezi motivul pentru care procesul lor a fost amânat

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 3 au amânat, joi, decizia finală în procesul dintre Pepe şi Oana Zăvoranu. În acest dosar, artistul îşi acuză fosta soţie că i-a furat bani din seiful din casa în care locuiau împreună în perioada în care au fost căsătoriţi.

Cântăreţul a stat numai cinci minute în faţa judecătorilor. S-a arătat deranjat că niciunul dintre cei acţionaţi în judecată de către el nu a venit la proces.

„Am aşteptat eu doi ani jumătate, mai am de aşteptat. (…) Au fost 100 de inşi atunci când au luat tot ce au luat din casă, aici nu vine nimeni”, le-a spus Pepe jurnaliştilor.

În schimb, avocatul Oanei Zăvoranu susţine că, nici până în momentul de faţă, Pepe nu a putut spune cu exactitate ce sumă i-a fost furată din seif. 

Tot scandalul a început după despărţirea celor doi. Supărată căPepe a făcut publică relaţia ei extraconjugală cu Tudy, Oana Zăvoranu s-a răzbunat şi i-a golit apartamentul. A luat cu ea fierul de călcat, uscătorul de rufe şi chiar hârtia igienică.