Oana Zăvoranu şi Pepe, faţă în faţă pentru prima dată de la divorţ. Au flirtat ca doi adolescenţi

S-au iubit pătimaș, s-au înșelat, despărțit și jignit ca la ușa cortului, însă continuă să fie legați de amintiri. Oana Zăvoranu și Pepe s-au întâlnit față în față, pentru prima dată de la divorț, în încercarea de a îngropa securea războiului și a rezolva problema camerei de serviciu pe care bruneta nu vrea să i-o cedeze fostului soț.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 21:48
Oana Zăvoranu şi Pepe, faţă în faţă pentru prima dată de la divorţ. Au flirtat ca doi adolescenţi

Întâlnirea dintre cei doi a debutat cu stângăcii, semn că sunt emoționați, și a continuat cu zâmbete și glume, deși niciunul nu păreau în largul lor.

„Mă uitam că are ochii albaștri”, a spus Pepe.

„Se mai schimbă lucrurile cu trecerea timpului. (…) Eu am râs, am plâns dacă am simțit și am recunoscut că din când în când îmi e dor de Pepe. (…) Măi, ești foarte plin pe tine și nu ai de ce. Coboară printre noi, nu mai sta printre norișori. Hai să fim oameni în primul rând. Dacă ai făcut o piesă pentru mine ar fi trebuit să spui că e pentru mine. Este vorba despre piesa „O femeie dintr-o sută” „, i-a spus Oana Zăvoranu.

„Hai să fim serioși, piesa am scris-o când eram cu tine”, i-a răspuns Pepe.

„Și la cine te gândești când o cânți?”, l-a întrebat Oana.

„E un act artistic”, i-a replicat Pepe râzând.

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat în iunie 2011, după 5 ani de căsnicie și 7 ani de relație, principalul motiv fiind infidelitatea brunetei.