Oana Zăvoranu îi jigneşte pe Pepe şi pe soţia lui: Eu l-am cizelat, că doar nu analfabeta cât calul

Oana Zăvoranu nu mai are liniste. Nici la doi ani de la divorul de Pepe, vedeta nu conteneste cu jignirile la adresa lui si a sotiei sale, Raluca.

19 mai 2013, 17:31
Oana Zăvoranu îi jigneşte pe Pepe şi pe soţia lui: Eu l-am cizelat, că doar nu analfabeta cât calul

Nu doar Pepe şi soţia lui sunt motivul supărării Oanei. Pe pagina ei de Facebook, ea a răbufnit si asupra „frustratelor” si „invidioaselor” care o critică, potivit cancan.ro.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Oana promite să-i pună la punct pe toti cei care îi doresc răul, inclusiv pe fostul soţ.

„Va jur ca as da orice pe lume ca sa pot da timpul inapoi cu 2 ani jumate, pentru ca atunci stiam tare bine cum sa reactionez. Nu stie publicul muuuulte despre el, dar am să vi le zic ca si el zicea…diferenta e ca eu PROBEZ, el doar latra ca o baba analfabeta. A sosit vremea sa ii reamintesc ca EU sunt NASA LUI, EU L-AM CIZELAT, PARFUMAT SI FACUT SA SE VORBEASCA DE EL RESPECTOS, EU L-AM INVATAT SA SE IMBRACE, INCALTE, PIEPTENE, PARFUMEZE…ca doar nu analfabeta cat calul care nu stie nici unde e wc-ul, ca il avea prin curte… Da, am devenit diabolica, mi-am notat tacticos cine, cand, unde si ce a zis ceva urat de mine si ii voi provoca sa imi zica mie in fata ce au de zis…vor fi nevoiti sa ma respecte de frica, ca frica e sfanta la romani…”, a postat Oana Zavoranu pe reteaua de socializare.