Oana Zăvoranu îşi face site ca vedetele de la Hollywood. Ce vor fi obligaţi să facă viitorii ei iubiţi

Oana Zăvoranu şi-a lansat în urmă cu câteva ore site-ul oficial. Ca orice vedetă care se respectă, Oana va posta ştiri şi imagini cu ea, dar va da şi sfaturi despre modă. Logo-ul este reprezentativ, cu numele ei scris cu pietre strălucitoare. În plus, Oana are de gând să facă ordine şi printre prieteni, care nu vor mai putea sta lângă ea decât dacă semnează un contract de confidenţialitate.

02 iul. 2015, 08:29
Oana Zăvoranu îşi face site ca vedetele de la Hollywood. Ce vor fi obligaţi să facă viitorii ei iubiţi

La fel ca vedetele Paris Hilton sau Kim Kardashian, Oana Zăvoranu şi-a făcut propriul site, informează România TV. Vedeta a anunţat lansarea site-ului încă de acum o lună, ar fi trebuit să fie funcţional de miercuri noapte, dar nici la această ora nu funcţionează, este blocat. 

Citeşte şi UIMITOR. Oana Zăvoranu a dat peste o AVERE ascunsă într-un seif îngropat

Oana, care se consideră cea mai frumoasă, cea mai talentată şi cea mai imprtantă artistă a generaţiei ei, şi-a ales un logo reprezentativ, cu numele ei scris cu pietre strălucitoare. 

Oana va posta ştiri şi imagini cu ea pe site, dar va da şi sfaturi despre modă. Mai mult decât atât, Oana va fi foarte strictă cu prietenii ei. Cei din preajma ei, fie că sunt prieteni, iubiţi, angajaţi, vor trebui să semneze un contract de confidenţialitate, astfel încât aceştia să nu meargă la televiziuni să dea detalii despre viaţa ei intimă.