Oana Zăvoranu s-a căit în Vinerea Mare și a cerut scuze vedetelor pe care le-a jignit sau ironizat: ”Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru firea ei acidă, astfel că de-a lungul timpului a intrat în conflict cu multe alte personaje din lumea mondenă. Aceasta a avut o emisiune online în care a criticat numeroase vedete din showbizul românesc, în urma unor fotografii sau videoclipuri postate.

15 apr. 2023, 09:52
Oana Zăvoranu s-a căit în Vinerea Mare și a cerut scuze vedetelor pe care le-a jignit sau ironizat: ”Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”

În Vinerea Mare, Oana Zăvoranu a postat un mesaj în care își cere scuze tuturor pentru comportamentul pe care l-a avut, dar și pentru jignirile și ironiile aduse de-a lungul timpului.

Ea a făcut o comparație cu Mântuitorul Iisus Hristos care a fost vândut pe 30 de arginți, iar acum, vedeta își dorește să se căiască pentru tot ce a făcut. Oana Zăvoranu a mențioant că emisiunea online pe care a găzduit-o nu i-a adus niciun succes, ci doar și-a arătat frustarea.

„Astăzi am găsit puterea să fac pace cu mine…pentru că este o zi mare, Vinerea Mare, zi în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, bătut , vândut pentru 30 de arginți și rastignit pe Cruce între doi tâlhari …pentru păcatele noastre

Cine suntem noi să nu ne caim pentru toate greșelile și necazurile pricinuite altora cu voia noastră?!…

Astăzi simt nevoie să îmi cer iertare tuturor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am râs, prin intermediul unei emisiuni greșite… emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens…

Nici măcar nu am câștigat bani sau faima prin intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de mine de la acea vreme spunând lucruri dureroase despre alții, sub forma unui pamflet.

Trist a fost ca acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, potrivit Bzi.

Citește și: Cristian Țânțăreanu, party faraonic la Corbeanca de ziua lui! Are 400 de invitați: „O facem ca pensionarii!”

Astfel, Oana Zăvoranu a făcut și o listă cu cei cărora le-a greșit de-a lungul timpului. Aceasta a menționat că a devenit un om puternic, iar pacea interioară este cea mai importantă. Își dorește ca vedetele pe care le-a menționat că își găsească puterea de a trece mai departe, mai ales că ne aflăm într-o perioadă sfânta a anului, în Postul Paștelui.

„Așadar, îmi cer scuze public in aceasta postare, Adelinei Pestritu, Oanei Roman, Cristinei Ich, Alinei Ceusan, Andreei Banica, lui Dorian Popa, Andei Adam, Ramonei și Monicai Gabor, Andreei Mantea, Cătălin Botezatu, Ralucai Badulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adelei Popescu și lui Radu Vâlcan, Dianei Munteanu, Ștefaniei și lui Speak, adică tuturor celor pe care i-am luat in ras în emisiunile mele de pe YouTube.

Am devenit un om cerebral și puternic, am realizat că pacea interioară pe care o faci cu tine este cea mai importantă, am mai realizat ca un om inteligent și integru întotdeauna este iertat de cei buni, atunci când iertarea se cere la timp și sincer.

Regret, nu voi mai repeta astfel de greșeli și îmi doresc ca toți cei mai sus menționați să găsească în sufletele lor puterea de a o face și de a simți ca scuzele mele sunt sincere…și mă vor ierta.

Viața este frumoasă și trebuie traita demn și frumos, cu suflet ușor și pace in inima ta

Cu sinceritate, drag și prietenie,

Oana”, a încheiat Oana Zăvoranu postarea.

Citește și: Motivul pentru care Ramona Bădescu nu și-a botezat fiul. Ignacio are deja trei 3 ani!