Oana Zăvoranu l-a umilit în DIRECT pe Morar: „Rămâi tu sărac şi urât, eu vreau să fiu bogată şi frumoasă!”

Oana Zăvoranu nu știe ce să mai facă pentru a atrage atenția. După ce a moştenit averea mamei sale, fosta soție a lui Pepe are planuri mărețe. Iar cei care o condamnă că se apucă să risipească ceea ce răposata a agonisit o viaţă întreagă primesc replici dure și greu de suportat.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 10:55
Oana Zăvoranu l-a umilit în DIRECT pe Morar: „Rămâi tu sărac şi urât, eu vreau să fiu bogată şi frumoasă!”

Oana Zăvoranu s-a luat la harţă cu Mihai Morar, realizator TV și de radio, care a dorit să îi transmită Oanei Zăvoranu câteva idei refeitoare la actuala situație, doar că a fost umilit în cel mai josnic mod.

Oana Zăvoranu, un nou ATAC asupra Mărioarei: „Destul a tras bunica cu mama care o bătea şi o înjura”

Contactată telefonic de echipa lui Mihai Morar, Oana Zăvoranu a profitat din plin de acest moment şi i-a adus lui Mihai Morar jigniri dintre cele mai grave. Ba mai mult decât atât, vedeta a afirmat şi că actuala ei avere este mult mai mare decât suma vehiculată în presă şi că nu a moştenit nimic de la mama sa, scriu cei de la CanCan.ro.

„Am intrat în posesia averii, am chiar mai multe milioane decât ştiaţi voi. Rodeţi-vă unghiile, sunt o multimilionară. Morar, să rămâi tu sarac şi urât, eu vreau să fiu bogată şi frumoasă. Pentru mine banii sunt o valoare. Nu, nu e moştenită de la femeia asta. Am auzit că la Sibiu la concertul prezentat de tine erau o grămadă de tineri care se drogau, asta înseamnă că te droghezi şi tu?”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi  Oana Zăvoranu a decis ce face cu banii primiţi de la Mărioara Zăvoranu: Afacerile nu sunt uşoare pentru nimeni