Oana Zăvoranu nu opreşte lanţul jignirilor. Vezi ce mesaj a putut posta pe Facebook despre Cioabă

Oana Zăvoranu nu este deloc înduioşată de momentele grele prin care trece familia Cioabă.

20 aug. 2013, 13:04
Oana Zăvoranu nu opreşte lanţul jignirilor. Vezi ce mesaj a putut posta pe Facebook despre Cioabă

Oana Zăvoranu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj revoltător la adresa romilor. Aceasta nu este de acord cu ideea potrivit căreia statul român ar putea suporta costurile aducerii în ţară a trupului neînsufleţit al Regelui Cioabă.

Pai ia sa imi mai ceara mie ajutor, sa vezi ce ii mai ajut eu:)))...haimanaua aia escroaca de fugea in iarna de parnaie impreuna cu ordinara cealalta de cumnata (regina magiei negre. sa avem respect, da!:))”, numai de la ele se pot lua 450.000 euro, cat ma prejudiciasera pe mine! pai „iete” banii pentru ajutor:))))….sau sa puna mana de la mana toti tiganii care „se rupe in figuri cu lamborghine mursilagii, mercedensuri cupeuri, cu fenrariuri cu calutei de care e mandri si dintre care a platit sa moara familia lor, 250mii ieuro cas nu cu cardurili” sa ajute regele!….pai nu mai au acum bani taman pt rege?…..vaaaaaaai, la asta nu ma asteptam! Insa la o tipica manevra de „prosteala daca tine bine daca nu ,nu „specifica neamului lor de a fabula o factura mare cat minciunile lor nemernice de „lucrari si haruri”, la asta ma asteptam!….HAI LA MUNCAAAAAAAAA NU LA INTINS MANA TIGANILOR” !!!!!!!!.. si vreau sa va zic ca am inteles ca defunctul rege se lupta ca lor sa li se zica tigani nu rromi, am fost clara draga?:)))…eu respect ce a vrut regele chiar daca nu a fost regele meu”, a scris bruneta.

De asemenea, Oana Zăvoranu le-a mulţumit prietenilor săi de pe Facebook pentru mesajele de susţinere transmise în legătură cu mesajul postat de ea luni.