Oana Zăvoranu, primele declaraţii la ieşirea din secţia de Poliţie – VIDEO

Oana Zăvoranu a petrecut mai bine de cinci ore în secţia de Poliţie. Preocupată, dar zâmbitoare, bruneta a spus doar câteva cuvinte.

22 mai 2014, 20:13
Oana Zăvoranu, primele declaraţii la ieşirea din secţia de Poliţie – VIDEO

La ieşirea din secţia de Poliţie, Oana Zăvoranu şi-a declarat iubirea pentru autorităţi: „Iubesc Poliţia Română!” Atât a avut de spus bruneta presei. Cuvintele sale au stârnit deja controverse.

 

Oana Zăvoranu a părăsit Secţia 12 de Poliţie, din Bucureşti şi părea că nu este afectată de acuzaţiile grave care i-u fost aduse. „Michael n-a murit. E clar!”, a glumit vedeta.

Oana Zăvoranu a fost audiată ore în şir la poliţie după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 10.000 de euro de la doctorul Marek Vâlcu. Oamenii legii spun că acesta este preţul plătit de medic pentru că Oana Zăvoranu îl şantaja că îi va face o campanie negativă de imagine pe la posturile TV. Vedeta susţine că banii erau de fapt despăgubiri pe care medicul trebuia să i le plătească pentru operaţiile estetice nereuşite.

Oana Zăvoranu a fost audiată joi de poliţiştii Capitalei, în urma unui flagrant, ea fiind prinsă în timp ce primea suma de 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi şantajat că depune plângere împotriva sa şi că va face afirmaţii privind implicarea sa în dosarul silicoanelor.

Potrivit biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), flagrantul a fost efectuat cu asistenţa unui procuror în urmă cu aproximativ două ore, după ce esteticianul a apelat la anchetatori şi a povestit că Oana Zăvoranu l-a ameninţat că va merge la televiziuni şi va declara că medicul face parte din gruparea acuzată de corupţie în dosarul operaţiilor estetice.

OANA ZĂVORANU, audiată la poliţie după ce a fost prinsă în FLAGRANT când ŞANTAJA un medic